Технологічний гігант Apple, схоже, вирішив відкласти випуск свого першого смартфона серії iPhone, що вміє згинатися.

Раніше очікувалося, що новинка з'явиться на ринку в 2026 році, проте тепер її дебют може бути перенесений на 2027 рік або навіть на невизначений термін. Про затримку презентації довгоочікуваної моделі iPhone Fold повідомляє авторитетне видання Macrumors, посилаючись на власні джерела.

За наявною інформацією, керівництво Apple скоректувало графік запуску складного iPhone із четвертого кварталу 2026 року на перший квартал 2027-го. Причиною такого вирішення стали проблеми з придбанням необхідних компонентів, зокрема, складних дисплеїв, що відповідають високим стандартам якості, встановленим компанією.

Як стверджує видання The Information, на даний момент Apple знаходиться на ранніх стадіях розробки двох прототипів різних складних смартфонів. Обидва мають конструкцію, що дозволяє згортати їх по ширині, наче книжку. Нещодавно аналітики з Samsung Securities повідомили, що перший гнучкий iPhone від Apple матиме 6-дюймовий зовнішній дисплей та 8-дюймовий дисплей.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

порівняння iPhone
порівняння iPhone

Загалом Apple працює над створенням свого першого складного смартфона з 2017 року. Джерела стверджують, що компанія намагається зробити гучний вихід на ринок гнучких пристроїв, тому не поспішає з випуском девайсу. Однак деякі інсайдери взагалі заявляють, що подібний дебют може не відбутися і зовсім.

Нагадаємо, власникам PlayStation готують унікальну функцію, яка допоможе проходити ігри

Як повідомляв "Знай.uа", це вже прорив чи повторення: 9 головних інновацій майбутніх iPhone 16 Pro

Знай.ua писав, шукайте в батьківському серванті: старі iPhone можна продати за десятки тисяч доларів