Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Справа в тому, що студія TinyBild анонсувала бета-тестування забавної гри Duckside, що представляє новий погляд на жанр симуляторів виживання, пропонуючи взяти під контроль озброєну до зубів бойову качку.

Детальну інформацію про гру можна знайти на порталі tinybuild.com.

Коли хітова Palworld виникла буквально нізвідки і захопила увагу мільйонів геймерів, це показало запит ігрового співтовариства цікаві кооперативні проекти в жанрі симулятора виживання.

DUCKSIDE, скріншот: YouTube
DUCKSIDE, скріншот: YouTube

Успіх Pocketpair очевидно надихнув розробників з tinyBuild створити щось своє на цьому полі. І ось 1 квітня була анонсована дивовижно весела гра Duckside, яка пропонує геймерам, ймовірно, найнестандартніший погляд на розрахований на багато користувачів сурвайвал-шутер.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

DUCKSIDE, скриншот: YouTube
DUCKSIDE, скриншот: YouTube

Уявіть DayZ або Rust, але ви качка. Гра про виживання у світі з PVP, PVE, крафтом, будівництвом бази та озброєними качками в капелюхах, – йдеться в описі проекту у Steam.

З першого погляду Duckside пропонує гравцям усі звичні складові симулятора виживання, включаючи збирання ресурсів тощо.

DUCKSIDE, скріншот: YouTube
DUCKSIDE, скріншот: YouTube

Однак завдяки особливостям пернатих персонажів все це супроводжується додатковим бонусом: можливістю літати серверами, розрахованими до 50 гравців, і створювати справжній хаос.

Duckside – це не просто виживання, це про влучення в розум качки. Про те, як бути качею. Відчувати на своєму пір'ї холодну рукоятку автомата. І душевний спокій, що приходить після того, як ви після довгого дня оселилися в будинку, який збудували зі сміття, яке підібрали з трупа якогось невдахи, – повідомляють розробники.

Геймерам в мережі в цілому сподобалася весела ідея розробників і багато хто з них виявив бажання приєднатися до бета-тестування, заявку на яке можна залишити на сторінці гри в Steam.

Незважаючи на деякий інтерес публіки, все ж таки є великі сумніви, що Duckside зможе повторити або хоча б наблизитися до успіху тих же Rust, DayZ або Palworld.

Нагадаємо, CD Projekt RED розсекретили плани виходу The Witcher 4 і розчарували фанатів: красуню Єнніфер побачимо не скоро.

Раніше повідомлялося, що в мережу злили карту відкритого світу The Sims 5: ціле поселення, змальоване з "міста кохання".

Також, Epic Games Store безкоштовно віддасть геймерам легендарну RPG: де і як отримати.