Одному гравцеві, фанату Minecraft надзвичайно пощастило, адже він знайшов у грі Mojang настільки рідкісний блок, що навіть затяті шанувальники проекту не могли зрозуміти, що це таке.

За що геймери люблять Minecraft, так це за те, що величезний відкритий процедурно згенерований світ проекту Mojang завжди сповнений сюрпризів, які здатні здивувати навіть після декількох років у грі.

Так сталося і з користувачем Reddit під ніком xXBoss_185Xx, який став свідком досить унікального явища.

Знахідка "xXBoss_185Xx, скріншот: Reddit
Знахідка "xXBoss_185Xx, скріншот: Reddit

Здивований геймер поділився на порталі цікавим скріншотом з гри, на якому можна побачити дуже дивний ігровий блок.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Що це за блок, який я знайшов? Я граю близько 7 років і ніколи раніше такого не бачив", - написав автор знахідки.

Коментарі до публікації заполонили такі ж розгублені геймери, які спершу не могли зрозуміти, на що натрапив їхній колега.

Однак незабаром на допомогу прийшли досвідченіші майнкрафтери, які охоче розкрили цю містерію.

Minecraft, скріншот: Reddit
Minecraft, скріншот: Reddit

Як з'ясувалося, це звичайний блок землі із травою зверху, який через збій у грі "думає, що поверх нього лежить сніг". За словами знавців, це відбувається, якщо Ендермен піднімає засніжений блок, а потім ставить його на поверхню.

Знайти таку цікавість це надзвичайний успіх, а деякі гравці навіть стверджують, що шанс натрапити на таку аномалію приблизно 0,0001%.

Через унікальність знахідки один геймер навіть пожартував, що тепер xXBoss_185Xx зобов'язаний знести цілу гору навколо цього клаптика і побудувати для нього якусь святиню.

Нагадаємо, Михайло Коллінз використав надприродний підхід у Minecraft, щоб підтримати Україну.

Раніше повідомлялося, катакомби, мечі та нові світи: Notch оголосив про створення "Minecraft 2".

Також, можна зробити Гетьмана: у Minecraft додали нову зброю.