Фанати розрахованої на багато користувачів "World of Warcraft" з нетерпінням очікують велике доповнення під назвою "Cataclysm Classic". Розробники з Blizzard нарешті оголосили дату запуску, а також розповіли кілька подробиць.

Про це стало відомо завдяки інформації на порталі videogameschronicle.

World of Warcraft, скріншот: X
World of Warcraft, скріншот: X

"Доповнення Cataclysm Classic відкриває руйнування Азерота та зміну ландшафту в Калімдорі та Східних Королівствах, різноманітні системні зміни, а також нові комбінації класів та рас, нові раси Worgen та Goblin", – йдеться в анонсі.

Гравці також можуть почати вивчати нову професію "Археологія", використовувати "Відновлення" для покращення свого спорядження та багато іншого. Перед великим патчем, який вийде 20 травня, гравцям також слід очікувати на менше оновлення 30 квітня.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

З запуском Cataclysm Classic наступного місяця "гравці почнуть свою подорож з 80 по 85 рівень через нові зони, нові підземелля та рейди, візьмуть участь у PvP-битвах у Tol Barad і заглибляться в таємниці Darkmoon Faire на острові Darkmoon".

World of Warcraft Worldsoul Saga, скріншот: YouTube
World of Warcraft Worldsoul Saga, скріншот: YouTube

Як і у випадку з World of Warcraft Classic, Burning Crusade Classic та Wrath of the Lich King Classic, відтворення третього доповнення гри буде доступне всім гравцям з активною підпискою на WoW.

Blizzard підтвердила, що Cataclysm Classic вийде цього року ще під час BlizzCon у грудні, коли вона також анонсувала три нові доповнення для World of Warcraft. Сага Worldsoul описується як "епічна історія, яка святкує перші 20 років World of Warcraft і закладає нові засади для майбутнього Азерота".

Почнеться вона з The War Within, запуск якої заплановано на кінець літа або початок осені 2024 року. Далі будуть друга і третя частина під назвами Midnight і The Last Titan.

Нагадаємо, для "яблучних" фанатів: гаджет Apple, який анонсували у 2018 році, засвітився на відео.

Раніше повідомлялося, що iPhone 16 Plus розчарує фанатів Apple: його можуть зробити гірше, ніж 15 модель.

Також, готуйте гаманці: NVIDIA має намір представити лінійку GeForce RTX 50.