Готуйтеся, фанати Dying Light 2, на вас чекає новий виклик! 18 квітня гра отримає оновлення із режимом "Кошмар", створене спеціально для справжніх героїв зомбі-апокаліпсису.

Таймон Смектала з Techland розкрив деталі цього режиму у своєму блозі на Steam.

У цьому режимі HUD спроститься до мінімуму та змусить гравців покладатися виключно на свої інтуїцію та почуття. Тут ви відчуватимете повну атмосферу світу Dying Light 2, оскільки навіть бої масштабуватимуться залежно від кількості учасників.

Dying Light 2: Stay Human / фото: скріншот Youtube
Dying Light 2: Stay Human / фото: скріншот Youtube

Для виживання в "Кошмарі" знадобиться максимальна зосередженість. З інтерфейсом на мінімумі вам доведеться помічати ворогів, перш ніж вони помітять вас. У кооперативі режим також адаптується до гравців, що додасть динамічності і складності вам і вашому партнеру.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Показник витривалості також зміниться. Вона відновлюватиметься повільніше, що зробить погоні за зомбі та особливо лякаючими Тиранами ще більш напруженими. Але не впадайте у відчай! Герої, що вижили, будуть винагороджені ексклюзивним екіпіруванням.

Dying Light 2: Stay Human / фото: скріншот Youtube
Dying Light 2: Stay Human / фото: скріншот Youtube

Ян Райтар-Кручинскі з Techland поділився своїм досвідом: "Мені було дуже весело грати у Nightmare у кооперативі – з моменту запуску гри!"

Це оновлення також стало відповіддю на побажання спільноти гравців. Розробники активно слухають своїх фанатів, і ці зміни лише підтверджують їхнє прагнення зробити гру кращою з кожним оновленням.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Dying Light 2 Reloaded Edition шокував геймерів найбільшим оновленням історії

Вам буде цікаво дізнатися про геймінг у світі аніме 90-х та мексиканського графіті: Wabisabi запланував реліз розривної RKGK