Шанувальники Minecraft знову у захваті: Mojang випустила свіжий DLC, і цього разу в головних ролях - По, Шифу та всі зірки з популярного мультика DreamWorks "Кунг-фу Панда". Хто б міг подумати, що світ пісочниці та історія про великого панд-майстра кунг-фу так цікаво поєднуються?

Минулого року Minecraft вже порадував своїх фанів сотнями нових DLC. У грі з'явилося все: від Jurassic World та Dungeons and Dragons до Avatar: The Last Airbender. І щоразу команда Minecraft примудряється додати щось нове та унікальне.

Панда Кунг Фу у Minecraft / фото: GameRant
Панда Кунг Фу у Minecraft / фото: GameRant

Тепер, завдяки новому DLC, гравці можуть вирушити у пригоду в компанії з По та його друзями. Вони будуть досліджувати нові локації, такі як Локшина містера Піна та Персикове дерево, і зіткнутися з небезпечними противниками, включаючи Лорда Шена, Тай Лунга та генерала Кая.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Гравці також зможуть насолодитися приємними моментами, такими як участь у стародавній церемонії поїдання пельменів у селі Панд та катання сходами Нефритового палацу.

Панда Кунг Фу у Minecraft / фото: GameRant
Панда Кунг Фу у Minecraft / фото: GameRant

І, звичайно ж, кожен зможе додати трохи стилю своєму персонажу, обравши в Примірковій безкоштовний Капелюх Воїна Дракона.

Ціна нового DLC складає 1500 Minecoins, що приблизно дорівнює 8 доларів США. Це невелика ціна за стільки захоплюючого контенту та можливість перейнятися атмосферою улюбленого мультфільму.

А ще цей чудовий час для фанатів "Кунг-фу Панда". Адже після десятирічного очікування на нас чекає "Кунг-фу Панда 4"!

Нагадаємо, до атакомби, мечі та нові світи: Notch оголосив про створення "Minecraft 2"

Крім того, Знай.ua повідомляв, " 7 років граю, ніколи не бачив такого": стрімер Minecraft натрапив на унікальний блок