Спільнота геймерів Fortnite може очікувати великих змін у світі iOS та iPadOS. Чутки про випуск Fortnite для iPhone вже давно зацікавили багатьох, але Epic Games підтверджує, що гра буде доступна і для iPad.

З тим, що Європейська комісія ставить перед Apple жорсткі вимоги щодо Digital Markets Act, світ програм для iOS та iPadOS може значно змінитися.

Apple отримала всього шість місяців на те, щоб привести свої операційні системи у відповідність до цих вимог.

iPad, gettyimages
iPad, gettyimages

Користувачі iPhone в Європейському Союзі вже отримали можливість завантажувати програми з альтернативних магазинів, а не лише з App Store, а й навіть з веб-сайтів розробників.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити
Показати ще

Тепер цю ж функціональність буде розширено і на iPad. Крім того, це призведе до змін у моделі поширення додатків та їх монетизації.

Fortnite \\ скріншот гри
Fortnite \\ скріншот гри

Розробники зможуть шукати нові способи залучення користувачів та монетизації своїх продуктів, що може призвести до більш різноманітного ринку мобільних програм.

Отже, протягом наступних шести місяців жителі Європи зможуть насолоджуватися Fortnite та іншими програмами для iPad, завантаженими не тільки з App Store, але й з інших магазинів або безпосередньо з веб-сайтів. Це знаменує нову еру у світі мобільних ігор та програм.

Раніше стався витік планів Fortnite на 2024: нові сезони Marvel, Metallica та багато іншого

Крім того, Знай.ua повідомляв, Е pic Games представив Unreal Engine 5.4: 60 FPS, реалізм та безкоштовні анімації