Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Dusk Golem зв'язався з джерелами в Capcom і з'ясував, як відбувається розробка Resident Evil 9. Нещодавно інсайдер повідомляв, що гру могли перенести, але в його новому пості говориться, що це були чутки.

Згідно з останніми новинами, Resident Evil 9 анонсують "досить скоро" і випустять у 2025 році - можливо, вже в січні.

Користувачі припускають, що анонс може прозвучати на літній презентації PlayStation, оскільки серія часто з'являється на Sony.

Resident Evil 9, скріншот: YouTube
Resident Evil 9, скріншот: YouTube

Dusk Golem додав, що розробка Resident Evil 9 почалася ще в 2018 році, і це частина серії, що довго розробляється. Більше того, у 2018 році Capcom мав «кумедний період» коли в розробці одночасно знаходилися Resident Evil 2, Resident Evil 3, Resident Evil 4, Resident Evil Village і Resident Evil 9.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Resident Evil 9, скріншот: YouTube
Resident Evil 9, скріншот: YouTube

Resident Evil 9 також має стати найдорожчою частиною. Подробиці поки що невідомі, але Dusk Golem якось писав, що у грі з'явиться відкритий світ.

Нагадаємо, Ubisoft переводить Assassin Creed Mirage на смартфони: обіцяють повноцінну гру.

Раніше повідомлялося, "Зима вже близько": геймерів потішили новиною про вихід ММО по "Грі престолів".

Також, Batman: Arkham Shadow бути, проте право пограти отримають не всі.