Нове оновлення з розробки Skyblivion - це, безумовно, хороша новина для всіх фанатів Elder Scrolls. Цей амбітний проект ремейку Oblivion на движку Skyrim продовжує привертати увагу спільноти і давати надію на те, що скоро ми зможемо поринути у покращений світ Tamriel.

Моддинг Skyrim вже давно став своєрідним феноменом, який підтримує активність гри навіть через багато років після її релізу.

І Skyblivion займає особливе місце у серцях фанатів, адже він обіцяє не просто модифікацію, а справжнє втілення Oblivion у світі Skyrim.

Skyblivion / фото: скріншот Youtube
Skyblivion / фото: скріншот Youtube

Новий звіт про розробку дав нам уявлення про виконану роботу, і вона справді вражає. Відображення Великого лісу, типи персонажів, айлейдські руїни – кожен момент проекту виглядає опрацьованим та захоплюючим.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

Особливу увагу приділили деталям, щоб візуально та атмосферно відтворити атмосферу Oblivion. Навіть інтерфейс користувача впроваджується в стилі оригіналу, з міні-грою по злому замків, що надає проекту автентичності.

Незважаючи на всі здобутки, до релізу Skyblivion залишається ще деякий час. Плани на 2025 рік здаються реалістичними, але, як завжди, з розробкою мод все може статися.

Проте, команда розробників активно продовжує набір добровольців, що, ймовірно, допоможе прискорити процес.

І, звичайно, є жарти про те, чи випустять Skyblivion раніше, ніж The Elder Scrolls 6. Але, враховуючи той факт, що вихід наступної частини Elder Scrolls може зайняти ще кілька років, у фанатів завжди буде достатньо часу, щоб поринути у світ Skyblivion та насолодитися оновленою версією Oblivion.

Skyblivion / фото: скріншот Youtube
Skyblivion / фото: скріншот Youtube

Skyblivion / фото: скріншот Youtube
Skyblivion / фото: скріншот Youtube

А ми нагадуємо, боси, квести та свіжі біоми: Bethesda зробила подарунок фанатам "The Elder Scrolls Online"