Нові повідомлення зі світу Tomb Raider викликають хвилювання у фанатів, оскільки інсайдери натякнули на повністю відкритий світ у наступному розділі франшизи. Якщо ці чутки виявляться правдою, це буде сильний відступ від лінійного стилю попередніх ігор, які здебільшого були серією рівнів.

З самого анонсу в 2022 році інформація про наступну гру Tomb Raider залишалася в тіні. Однак, нещодавно інсайдер під ніком V Scooper поділився інформацією про можливий сюжет та структуру гри.

Tomb Raider / фото: Pinterest
Tomb Raider / фото: Pinterest

Він стверджує, що гра розгорнеться в Індії та представить гравцям величезні краєвиди для дослідження.

Чутки також вказують на те, що у грі будуть представлені нові методи пересування, такі як мотоцикли та парашути, доповнюючи вже існуючі способи переміщення. Це відкриває нові можливості для Лари Крофт та гравців, які будуть насолоджуватися широким та необмеженим світом.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Tomb Raider / фото: скріншот Youtube
Tomb Raider / фото: скріншот Youtube

Питання про те, коли чекати на нову гру Tomb Raider, залишається відкритим. V Scooper стверджує, що вона може з'явитися "швидко", можливо вже через рік, але це не виключає можливих затримок.

Однак, незважаючи на всі ці чутки, важливо пам'ятати, що інформація досі не підтверджена офіційно. Новини та витоку можуть бути неточними або змінити з часом.

Незалежно від цього, нова гра Tomb Raider від Crystal Dynamics залишається однією з найочікуваніших ігор цього року і викликає багато інтересу у фанатів, які чекають наступного кроку в пригодах Лари Крофт.

Нагадаємо, що на тебе чекає цілий всесвіт: виходить друга частина космічної стратегії "Sins of a Solar Empire"