За останніми даними від джерела всередині Nintendo, розробники працюють над новою грою в серії Legend of Zelda, де головним героєм виступатиме принцеса Зельда.

Хоча ім'я Зельди є у назві франшизи, вона рідко була грабельним персонажем, залишаючись швидше фоновим елементом.

В основних іграх серії зазвичай у центрі уваги знаходився Лінк, залишаючи мало місця для експлорації ролі Зельди. Не дивно, що багато фанатів висловлювали бажання побачити гру, де принцеса Зельда займе центральне місце.

Zelda / фото: скріншот Youtube
Zelda / фото: скріншот Youtube

В очікуванні виходу гри Tears of the Kingdom у 2023 році, багато фанати висловлювали надію на появу грабельної Зельди. Незважаючи на те, що її роль у цій грі була значною, вона так і залишилася неграбальним персонажем.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще

Продюсер Zelda, Ейдзі Аонума, після виходу гри також натякав на можливість побачити Зельду в ролі грабельного персонажа у майбутніх проектах. Джерело підтверджує, що щось у цьому роді знаходиться у розробці.

Zelda / фото: скріншот Х
Zelda / фото: скріншот Х

Останній твіт PapaGenos, відомого в інсайдерській спільноті, натякає на те, що наступна гра Zelda може запропонувати нову принцесу Зельду. Він каже, що великі літери у його повідомленні означають "Це підказка", що може вказувати на справжність цієї інформації.

Хоча чутки про нову гру Zelda викликають інтерес у фанатів, слід залишатися обережними і чекати на офіційне підтвердження від Nintendo.

Крім того, Знай.ua повідомляв, T he Witcher 3 готується до офіційного релізу набору модів: хто вихопить можливість розширити світ

Також N intendo підтверджує – консоль Switch 2 вже у дорозі