Перед виходом Baldur's Gate 3, Larian Studios вже вразили критиків своїм творінням – Divinity: Original Sin 2. Тактична рольова гра 2017 року переконливо довела, що студія має майстерність у цьому жанрі. І зараз ви можете купити її зі знижкою 70 відсотків на Steam всього за 13 доларів.

У Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition, яка зазвичай коштує 45 доларів, ви знайдете безліч того, що шанувальники Baldur's Gate 3 так полюбили минулого року:

  • глибокі системи персонажів,
  • цікаві покрокові бої,
  • безліч побічних квестів та досліджень,
  • а також можливість вступити до романтичних відносин.

Divinity: Original Sin 2 / фото: скріншот Youtube
Divinity: Original Sin 2 / фото: скріншот Youtube

Гра також підтримує кооперативний режим. Понад 150 000 позитивних відгуків на Steam говорять про її успіх, з рейтингом "Винятково позитивний" 95 відсотків.

Звичайно, є деякі недоліки, які Larian виправив у Baldur's Gate 3, але це все одно гра, на яку варто звернути увагу, особливо якщо ви уважно стежили за останньою частиною Baldur's Gate.

Популярні новини зараз
В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам
Показати ще

Джейсон Шрайєр із Kotaku назвав Divinity 2 "неймовірним досягненням", яке стане джерелом натхнення для багатьох майбутніх ігор.

Divinity: Original Sin 2 / фото: скріншот Youtube
Divinity: Original Sin 2 / фото: скріншот Youtube

Larian Studios вже багато років займається створенням рольових ігор, і їх п'яте творіння, Divinity: Original Sin 2014, залишається найкращою відправною точкою для знайомства з їхньою творчістю.

Це може здатися грубим порівняно з наступними іграми серії, але воно є чудовим зразком історії студії за останні 10 років, і його можна придбати всього за 8 доларів.

Обидві ігри разом забезпечать вам близько 120 годин геймплею, але наступний проект від Larian, ймовірно, не з'явиться раніше за кілька років, так що у вас буде багато часу, щоб поринути в їхній світ.

Нагадаємо, після дворічного мовчання Kingdom Hearts 4 може стати реальністю

Раніше ми писали про те, що B aldur's Gate 4 буде: творець зізнався, що запланував на продовження