Тепер фанати студії Rockstar впевнені, що розробники готують несподіваний анонс, на який геймери чекали довгих 14 років, а все через зміни на сайті компанії. Студія Rockstar ненароком дала геймерам зрозуміти, що незабаром може відбутися анонс Red Dead Redemption для ПК.

18 травня пригодницький вестерн від іменитих розробників святкуватиме своє 14-річчя. Ще у серпні 2023 року Rockstar ощасливили фанатів франшизи "осучасненою" версією оригінальної гри для Switch та PS4, але проігнорували ПК.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Dexerto.

Кадр з гри Red Dead Redemption -2
Кадр з гри Red Dead Redemption -2

Це неабияк засмутило співтовариство ПК-геймерів, адже ті благали розробників про порт першої RDR буквально з моменту її релізу.

Популярні новини зараз
В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам
Показати ще

Як стверджується, чекати лишилося недовго. 13 травня Rockstar оновили сайт, додавши в його код напрочуд цікаві маркетингові рядки, що швидко помітили уважні геймери і поділилися знахідкою в мережі X.

"Подорож розгалуженими просторами американського заходу та Мексики в Red Dead Redemption та її компаньйоні зомбі-хороре Undead Nightmare, тепер доступні на ПК, – йдеться в одному з рядків.

Публікація "Tez2", скріншот: X
Публікація "Tez2", скріншот: X

Очевидно, це вказує на те, що RDR1 та її відомий додаток Undead Nightmare незабаром з'являться на ПК.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Враховуючи час, у який з'явилася ця інтригуюча зміна, більшість геймерів сходяться на думці, що офіційний анонс можна очікувати вже цієї суботи, 18 травня, якраз у "день народження" проекту.

Нагадаємо, найкращі ігри, які вразять вас не менше, ніж The Last of Us: і поплакати, і розважитися.

Раніше повідомлялося, що ламати зомбі стане ще веселіше: розробники Dead Island 2 поділилися планами на майбутнє.

Також, фанати розкрили таємницю, хто ж грає головних героїв GTA 6: майже копії персонажів.