Гра "Suicide Squad: Kill the Justice League" може і не виправдала очікувань Warner Bros, але розробник Rocksteady не збирається зупинятися.

Нещодавно було випущено оновлення для першого сезону, що додає нових ворогів, спорядження та інші покращення. Що нового в оновленні сезону 1-2?

Розширення карти "Іншого світу" Джокера:

  • Карта, яку випустили разом із Джокером, тепер стала ще більшою. З'явилися нові "хитрі" вороги, сповнені Зелених Ліхтарів. Ці вороги несприйнятливі до прямих атак, доки знищать їх Конструкти.
  • Новий ворог Промотинавт здатний просувати своїх союзників на новий рівень мутації, роблячи їх ще небезпечнішими.

Suicide Squad: Kill the Justice League / фото: Steam
Suicide Squad: Kill the Justice League / фото: Steam

Нова місія "Поза орбітою":

Популярні новини зараз
Не надумайте брати ці яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркеті Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список Заженуть у борги, а ви й знати не будете: клієнти Ощадбанку скаржаться на списання коштів Чи витримають школярі спеку: МОН вводить жорсткі заходи
Показати ще
  • Гравцям доведеться зруйнувати пошкоджені сторожові вежі Ліги справедливості, які частково увійшли у світ і стали невразливими.
  • Вороги можуть знаходитися в одному з двох вимірів, тому гравцям потрібно буде постійно перемикатися між вимірами, щоб їх знищити.

Нове спорядження:

  • У грі з'явилося нове спорядження, включаючи три рівні набору "Двулика ганьба", а також унікальні предмети від Black Manta, Reverse-Flash та Firefly.

Оновлення також включає зміни в розрахунку прогресу рівня майстерності та збільшення базової кількості нагород за місії у Метрополісі.

Плани на майбутнє

Rocksteady планує випустити ще три сезони оновлень для "Suicide Squad: Kill the Justice League". Кожне оновлення буде приносити нові елементи та покращення, щоб тримати гравців у напрузі та зацікавленості.

Знижки на покупку

Оновлення вже доступне з 23 травня і до 3 червня на версію гри в Steam діє знижка 60%. Це чудова можливість купити стандартне видання гри за 919 грн.

Раніше ми дізналися, Кріс Еванс повертається до Marvel? Але вже з двома ролями – Капітану Америці згадають молодість