Цього місяця передплатникам Xbox Game Pass Ultimate додали кілька нових можливостей, які дозволять отримати додаткову косметику та внутрішньоігрову валюту для кількох популярних ігор, включаючи Sea of ​​Thieves.

Зазвичай Microsoft дає нові привілеї на початку кожного місяця, але на цей раз вони вирішили додати кілька додаткових безкоштовних послуг наприкінці травня.

Це сталося на тлі зменшення кількості нових ігор, які додали до Xbox Game Pass протягом місяця.

Одним з нових бонусів став пакет Upheaval Supercharge Pack для Apex Legends, який включає різні косметичні предмети для персонажів і зброї.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Його можна отримати лише до 3 червня, так що не проґавте шанс. Також до списку нових привілеїв увійшов набір для гри Naraka: Bladepoint, який відкриває гравцям доступ до головних уборів для Xbox, скарбів нового сезону, легендарного пробного набору скінів та багато іншого.

Також можна отримати 500 Minecoins у Minecraft, які можна витратити на епічні карти пригод, скіни, доповнення та інший творчий контент.

Sea of ​​Thieves / фото: Xbox
Sea of ​​Thieves / фото: Xbox

Для шанувальників Sea of ​​Thieves також є чудова новина: до 22 червня ви можете отримати набір "Ебеновий крем'яний замок", який включає пістолет з кремінним замком з чорного дерева, обсидіановий прапор і оніксовий кухоль.

І звичайно ж, не обійшлося без щомісячного бонусу для гравців Phantasy Star Online 2: New Genesis , який пропонує 50 шматків фотонів для покращення зброї та півдюжини витратних матеріалів N-Half Scape Doll.

Так що не забудьте скористатися новими можливостями та пам'ятайте, що терміни обмежені.

Нагадаємо, "Побачимося, якщо вам пощастить...": українська студія Hologryph показала ігровий трейлер "SAND"