Новий витік інформації викликав бурю серед фанатів аніме та ігрових комьюніті: виявляється, гра Bleach від KLAB скоро з'явиться на Nintendo Switch.

Цю інформацію опублікував Мідорі, відомий своїми точними прогнозами про майбутні ігри від Sega. Хоча Sega не має прав на ігри, засновані на Bleach, Мідорі стверджує, що гра все-таки вийде на Nintendo Switch.

Пост Мідорі / фото: скріншот Х
Пост Мідорі / фото: скріншот Х

На початку 2000-х років франшиза Bleach була на піку своєї популярності і породила кілька ліцензійних ігор, включаючи файтинг, рольові ігри та екшн-ігри.

Хоча за останні роки кількість ігор, пов'язаних із цим аніме, скоротилася, фанати все ще сподіваються на нові проекти. Однією з них є Bleach: Brave Souls – безкоштовна мобільна гра у жанрі "побий їх усіх", яка має велику популярність серед шанувальників.

Популярні новини зараз
Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням Випробування темрявою та холодом: експерт закликав готуватися Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес
Показати ще

Bleach: Brave Souls / фото: скріншот Youtube
Bleach: Brave Souls / фото: скріншот Youtube

І зараз завдяки Мідорі є надія, що Bleach може стати доступною і для Nintendo Switch.

Багато хто припускає, що це буде порт існуючої гри від KLabGames. Проте, не всі фанати були раді цій новині, оскільки більшість очікували на випуск нової великобюджетної консольної гри, а не порту.

Однак, згідно з нещодавньою заявою KLabGames, вони працюють над новою грою Bleach, яка буде "гібридною казуальною грою", яка містить елементи онлайн-ігор і простоту казуальних ігор.

Чутки про нову гру Bleach з'явилися після того, як зареєстрували торгову марку "Bleach: Rebirth of Souls". Подробиці про цей проект поки що залишаються невідомими, але фанати з нетерпінням чекають на офіційне підтвердження.

Читайте також: і гра зі списку "найочікуваніших" отримала яскравий трейлер - про що буде "Black Myth: Wukong"