Команда Team17 та Catchweight Studio об'єдналися, щоб випустити гру Conscript у 2024 році. Вона обіцяє знову оживити атмосферу Першої світової війни через елементи Survival Horror.

Гравці досліджуватимуть окопи та стикатимуться з кошмарними солдатами, втілюючи в життя реальність війни того часу.

Conscript / фото: скріншот Youtube
Conscript / фото: скріншот Youtube

Спочатку Conscript розпочинала свій шлях як кампанія на Kickstarter, яку організував JD із Catchweight Studio. Ідея була підтримана, і після завершення кампанії у 2020 році розробники обіцяли повноцінне завершення проекту.

Для того, щоб переконати спонсорів у цьому, у справу вступила Team17, що гарантувало стабільність процесу.

Популярні новини зараз
З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити В Україні вводять нові графіки відключень світла — як визначатимуть черги Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще

Новий трейлер Conscript показав геймплей гри, зануривши гравців у жахи війни та кошмари Першої світової. Основний сюжет закручений навколо боротьби головного героя, який намагається вибратися з ворожих окопів після знаходження свого брата під час битви під Верденом.

У грі присутні елементи психологічного страху та головоломок.

Conscript також обіцяє різні головоломки, приховану бонусну зброю та управління ресурсами, що робить геймплей більш цікавим та різноманітним. Щоб дати можливість гравцям випробувати механіку гри заздалегідь, доступна демо-версія, а повна версія очікується лише у 2024 році.

Важливо, що гра, хоч і є екшн-хоррором, в основі має жахливу реальність війни, уникаючи типових для жанру "скримерів". Завдяки своєму автентичному сеттингу та унікальній механіці Conscript може стати значним вкладом в ігри про Першу світову війну.

Читайте також: якщо ви думали, що The Mortuary Assistant - страшно, то помилилися: DreadXP анонсували саму "жахливу" гру

Крім того, наш портал повідомляв,

Вам варто дізнатися два різні світи з одним сюжетом: геймери порівняли Alone in the Dark 1992 vs 2024