Всім відомо, що використання чохлів для смартфонів та захисної плівки чи скла для його екрану зберігають корпус без подряпин та позитивно впливають на його роботу.

Але користь від наклеювання на екран захисної плівки не така, як багатьом здається. Про те, чому не варто клеїти захисну плівку на екран телефону, розповів портал itechua.

Захисна плівка на смартфон. Фото Feepik
Захисна плівка на смартфон. Фото Feepik

Насправді поклеєна на склі смартфона захисна плівка це просто непотрібна витрата коштів, адже вона дійсно не захищає ваш смартфон від пошкоджень, а навпаки додає вам проблем.

По-перше, тонка пластинка пластику, якою по суті є захисна плівка, просто не здатна захистити екран від пошкоджень під час падіння.

Популярні новини зараз
"ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків Порошенко очолив рейтинг політиків, які шкодять Україні у війні з росією: спекулює на ЗСУ та несе негатив за кордоном Українців змусять платити за власні заощадження
Показати ще

Все залежить від сили удару телефону при падінні – якщо він упав із достатньої висоти або на невдалу поверхню, екран все одно трісне.

Максимум, від чого може захистити плівка – найдрібніші подряпини.

мобільний телефон
мобільний телефон

По-друге, такий ілюзорний захист створює відблиски та спотворює картинку на екрані.

По-третє, захисна плівка ще більше заважатиме бачити чітко, тому що на ній від найменшого дотику залишаються відбитки пальців та розводи, роблячи зображення розмитим та нечітким.

Нагадаємо, що ніколи не використовуйте флешку для цього: правила використання USB-накопичувача.

Раніше ми повідомляли, що відключення цієї функції в смартфоні подарує спокій і збереже роботу акумулятора.

Також стало відомо, як зберегти доступ до інтернету за умов блекауту.