Forza Motorsport, знаменита гоночна гра від Microsoft, зараз радує всіх фанів акцією, яка дозволяє отримати Porsche 963 абсолютно безкоштовно. Зазвичай за цю машину доводиться віддавати майже 5 доларів на Xbox та Steam, але зараз гравці можуть додати її до свого гаража без жодних витрат, якщо встигнуть до 19 червня 2024 року.

Forza Motorsport існує вже багато років і залишається однією з найулюбленіших гоночних ігор для власників Xbox та ПК. Остання частина, Forza Motorsport 2023, принесла масу оновлень, включаючи нові траси, покращену графіку з трасуванням променів та динамічною погодою, що додало грі ще більшої реалістичності.

Forza Motorsport / фото: скриншот Youtube
Forza Motorsport / фото: скриншот Youtube

Отримання Porsche 963 в Forza Motorsport також включає спеціальний гоночний костюм від Porsche, що має надати ігровому процесу ще більше автентичності.

Загалом у грі представлено понад 500 різних автомобілів та 20 трас, серед яких з'явилася знаменита Daytona International Speedway.

Популярні новини зараз
Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone Порошенко очолив рейтинг політиків, які шкодять Україні у війні з росією: спекулює на ЗСУ та несе негатив за кордоном Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року Українців змусять платити за власні заощадження
Показати ще

Кожне нове оновлення Forza Motorsport приносить гравцям не тільки нові автомобілі та траси, а й різноманітні гоночні події, такі як Ginetta Juniors та Weekend Warriors.

Мультиплеер у грі відіграє ключову роль, тому що дозволяє фанатам створювати свої власні гонки та змагатися з іншими гравцями по всьому світу.

Forza Motorsport залишається не лише однією з найреалістичніших гоночних ігор, але й чудовим вибором для всіх, хто любить швидкість та азарт змагань на віртуальних трасах.

А ми нагадуємо, N issan напередодні гонок випустив парфум для справжніх "маминих квіточок"

Також наш портал розповідав про літо 2024 у GTA Online: полювання за головами, продовження місій та дрифт-перегони

Крім того, Вам варто знати, чи в Китаї створили чат-бот для спілкування з померлими: можуть пообіцяти зустріч на небесах.