Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Так, "мисливці за цифровими даними" встигли дослідити файли Mortal Kombat 1. Мережеві "мисливці" виявили натяки на появу нових персонажів. Найцікавіше вже відомо, яких саме персонажів варто очікувати.

Інформація, що з'явилася в мережі нещодавно, повідомляє імена шести нових персонажів, які з'являться в наступному DLC для Mortal Kombat 1. Серед них три бійці з попередніх частин франшизи MK та троє новачків, відомих більшості фанатів кіно.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Interloko.

Mortal Kombat 1 від першої особи, скріншот: YouTube
Mortal Kombat 1 від першої особи, скріншот: YouTube

Хто з'явиться у Kombat Pack 2

Mortal Kombat 1 вперше отримала нових персонажів у свій ростер у листопаді 2023 року з додаванням героя коміксу та мультсеріалу Invincible – Омні-Мена. З того часу у грі з'явилося ще кілька персонажів у рамках DLC Kombat Pack 1.

Популярні новини зараз
Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні
Показати ще

Шостим та останнім серед них стане Такеда Такахаші, який з'явиться у ранньому доступі вже 23 липня, а з 30 липня його зможе придбати кожен охочий.

Хоча вихід Kombat Pack 2 не був офіційно підтверджений, чутки про нього набули нових сил після знахідки дата-майнера під ніком Interloko.

У новому відео вказується, що наступне DLC також буде містити 6 персонажів, ймовірно їх перелік буде виглядати наступним чином:

• Cyrax;

• Noob Saibot;

• Sektor;

• Ghostface (головний лиходій франшизи фільмів жахів Крик);

• T-1000 (термінатор-антагоніст із легендарного бойовика Термінатор 2);

• Conan the Barbarian (Конан-варвар із однойменного фільму).

Як завжди в ситуації зі чутками та неперевіреною інформацією, шанувальники MK 1 повинні сприймати цю новину з недовірою, але це не вперше, коли майбутні персонажі файтингу стають відомими задовго до свого виходу.

Нагадаємо, Білл Мюррей повертається до "Мисливців за привидами": Sony порадувала свіженьким трейлером легенди.

Раніше повідомлялося, так жартували з іноземців: історик розкрив цікаву деталь з милом з Assassin's Creed Mirage.

Також, "фаталіті" у нових фарбах: фанам Mortal Kombat 1 показали мод, що дозволяє грати від першої особи.