Senior Android Developer Андрій Буланов та iOS/Android/Flutter Developer Костянтин Медеденко об'єднали зусилля, щоб створити зручний сервіс, який стане корисним в умовах, коли важливо знати, чи є світло у домі.

"Хочете завжди знати, чи є світло у вашому будинку? Вам важливо знати точний час увімкнення та відключення світла? Жителі "будинкової групи" втомилися писати про зміну стану світла, і пересварилися через це? Тепер ви можете дізнатися про поточний стан світла завдяки нашому новому додатку!", – розповідає Андрій.

"Світлобот" / фото: скриншот Youtube
"Світлобот" / фото: скриншот Youtube

Додаток дозволяє перетворити будь-який старий Android-телефон на надійного помічника, який буде моніторити і повідомляти Вас про увімкнення та вимкнення світла. Це рішення не лише зручне, а й економічно ефективне.

Програма "Світлобот" працює в режимі реального часу, автоматично відстежуючи стан електроенергії та повідомляючи вам та вашим передплатникам про будь-які зміни. Тепер контроль за світлом у вашому будинку став ще простішим і доступнішим завдяки інноваційному підходу розробників.

Ось відеоінструкція, як користуватися програмою:

Популярні новини зараз
5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів Неймовірний зліт або незворотнє падіння: липневий кар'єрний гороскоп для всіх Знаків зодіака Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити
Показати ще

А ми нагадуємо, що чекати від відключень світла у липні: чи варто панікувати вже зараз

Раніше ми писали про те, що зробити, щоб пральна машинка "накручувала" менше світла: поради для зменшення платіжки

Крім того, Знай.ua повідомляв, як використовувати кондиціонер в умовах енергокризи: в обленерго роздали важливі вказівки.