Disney оголосив, що у вересні цього року виходить Disney Epic Mickey: Rebrushed – оновлена ​​версія культової гри для Wii.

Все почалося з анонсу на Nintendo Direct у лютому 2024 року, коли було обіцяно покращене візуальне виконання та нові функції для цього платформера з Міккі Маусом. З того часу фанати чекали більше інформації, і ось її нарешті надали в захоплюючому трейлері.

Disney Epic Mickey: Rebrushed / фото: Х
Disney Epic Mickey: Rebrushed / фото: Х

Rebrushed поверне нас у світ Epic Mickey з покращеною графікою та жвавою механікою. У колекційному виданні, доступному для замовлення, можна знайти не тільки гру, а й стильну статую Міккі, статус Освальда, вінтажну вивіску, листівки та внутрігрові костюми.

Креативний директор Уоррен Спектор поділився своїми думками про процес розробки з надією зустріти нове покоління гравців та хвилювання старих та нових фанатів Діснея.

Популярні новини зараз
Неймовірний зліт або незворотнє падіння: липневий кар'єрний гороскоп для всіх Знаків зодіака Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі Українцям дозволили не платити за деякі комунальні послуги: за якої умови "Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач
Показати ще

Ті, хто замовив гру, отримають ексклюзивні бонуси, включаючи ранній доступ, що є гарною мотивацією для колекціонерів і шанувальників серії.

Disney Epic Mickey: Rebrushed / фото: скриншот Х
Disney Epic Mickey: Rebrushed / фото: скриншот Х

Гра вийде 24 вересня, а колекційне видання вже доступне для попереднього замовлення.

Після успішного виходу Disney Dreamlight Valley надії на успіх Rebrushed високі, і фанати з нетерпінням чекають, щоб побачити, як ця гра поверне до життя класичний дух Disney у світі відеоігор.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що N intendo випустив тонну релізів, лоскотавши геймерів ПК: відомі навіть дати виходу

Вам буде цікаво дізнатися, чи новий трейлер "Муфаса: Король Лев" змусив глядачів знову готувати відро для сліз

Читайте також про 2 сезон "Ігри у кальмари": головний герой розголосив дату виходу