На сайті Xiaomi Youpin з'явився очищувач повітря для домашніх тварин Beon X3, а це означає, що незабаром він буде доступним і у нас. Цей гаджет стане в нагоді тим, у кого вдома живуть пухнасті вихованці. Він не тільки прибирає волосся та усуває запахи, але й має спеціальне місце для кота.

Основна фішка Beon X3 – це захист Вашого улюбленця та вас від шкідливих вірусів, таких як герпес та каліцівірус. Ці інфекції швидко поширюються і можуть викликати будь-які неприємності, включаючи втрату апетиту у вихованців.

Beon X3 / фото: Xiaomi Youpin
Beon X3 / фото: Xiaomi Youpin

Beon X3 діє набагато ефективніше за звичайні методи дезінфекції завдяки запатентованому наденергетичному іонізаційному полю Beon. Воно вбиває бактерії та віруси в повітрі та запобігає їх поширенню.

Крім того, потужне іонізуюче поле Beon допомагає вловлювати алергени, які можуть бути в шерсті тварин. Це особливо корисно для тих, хто страждає від алергії на шерсть.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 8-14 липня для всіх знаків Зодіаку: помилки Риб, проблеми Скорпіонів та потік зустрічей Близнят Штрафи за неявку у ТЦК можуть бути нескінченними: шлях до 160 тисяч – невеликий Переїжджати або мерзнути всю зиму: мешканці висоток можуть залишитися без тепла та питної води Жителі трьох областей зможуть не платити за газ цієї зими: кому допоможуть
Показати ще

Ще одна цікава функція – покращений фільтр, який ефективно збирає плаваюче волосся свійських тварин, особливо в період линяння. Цей фільтр має більш дрібну і щільну сітку, що дозволяє йому вловлювати як тверде, так і м'яке волосся, не даючи їм поширюватися по будинку.

Beon X3 / фото: Xiaomi Youpin
Beon X3 / фото: Xiaomi Youpin

А щоб у будинку завжди пахло свіжістю, Beon X3 оснащений каталітичним фільтром, що дезодорує, який швидко усуває неприємні запахи, наприклад, від екскрементів. Усього за три хвилини повітря в кімнаті стає свіжим.

На додаток до всього, Beon X3 поставляється зі спеціальною пластиною-тримачем для кішок, де вихованець може зручно розташуватися. Пристрій працює дуже тихо, так що не заважатиме Вам та Вашим улюбленцям.

І нарешті, Beon X3 можна керувати через програми, що робить його ще зручнішим. Цей багатофункціональний очисник доступний на платформі Xiaomi Youpin приблизно за $261 (10 620 грн).

Нагадаємо, а мериканці продають зволожувач повітря у вигляді палаючої Чорнобильської АЕС.

Раніше ми писали про те, що А ndroid 15 подарує користувачам "самолікування": у сервіс йти вже необов'язково

Вам буде цікаво дізнатися, чи українці створили калькулятор для зарядних станцій: допоможе вибрати ту саму потужну "коробочку"