Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, а також дивитися серіали, є свіжі новини. Відомо, деякий час сервіс Netflix разом із компанією Sony займалися створенням серіалу з всесвіту Horizon, але тепер його доля невідома.

Продюсера серіалу Стіва Блекмана звинувачують у тому, що він створив "токсичну" атмосферу навколо створення проекту, і знімальна команда не може працювати за таких умов.

Про це стало відомо завдяки повідомленню американського видання Rolling Stone.

Horizon, скріншот: YouTube
Horizon, скріншот: YouTube

Шоураннером серіалу був Стів Блекман, який займався серіалом "Академія Амбрелла". Проте влітку 2024 року з'явилася інформація, що Стіва звинувачують у "токсичній, залякуючій, маніпулятивній та репресивній поведінці".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

Його описують як маніпулятивного та хаотичного шоураннера, який створив токсичне робоче місце.

Horizon, скріншот: YouTube
Horizon, скріншот: YouTube

Також повідомляється, що два проекти шоураннера Блекмана, які розроблялися разом із Netflix, серіал Horizon Zero Dawn та оригінальний серіал Orbital, більше не просуваються.

Однак поки невідомо, чи серіал взагалі скасовано, чи поки виробництво "на паузі" у зв'язку з пошуком нового шоураннера.

Нагадаємо, хлопець проїхав понад тисячу кілометрів, щоб ударити молотком друга по голові: посварилися в ArcheAge.

Раніше повідомлялося, матч 5 на 5, і чотири гравці для "сітки": фанатів кіберфутболу потішили новими режимами в EA FC 25.

Також, PlayStation 5 обганяє Xbox Series X у продуктивності: розбираємо фокуси консолей.