У вихідні трапилася цікава історія: на російському хмарному сервісі VK Play раптово з'явилися ексклюзивні ігри для Nintendo Switch, які можна було запускати через емулятор Yuzu.

Один із порталів, присвячених Nintendo, прокоментував це так: "Ніколи русня нічого не крала і ось знову".

Як повідомляють російські ігрові ЗМІ, ігри Nintendo, такі як The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom та Animal Crossing: New Horizons, несподівано опинилися в каталозі VK Play Cloud.

Користувачі з платною підпискою встигли пограти в ці ігри, але через кілька днів при спробі їх запуску вони побачили тільки білий екран, а незабаром ігри взагалі видалили з сервісу.

Росіяни вкрали ігри у Nintendo / фото: Х
Росіяни вкрали ігри у Nintendo / фото: Х

Популярні новини зараз
Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Виявилося, що ігри запускалися через емулятор Yuzu із встановленими патчами, що забезпечують оптимізацію та підтримку 60 fps. Однак радість російських гравців була недовгою, оскільки Nintendo швидко відреагувала, і ігри видалили з сервісу.

Росіяни вкрали ігри у Nintendo / фото: Х
Росіяни вкрали ігри у Nintendo / фото: Х

Сам факт появи ігор через емулятор, творці якого нещодавно програли суд японської компанії, має дивний вигляд. Nintendo ясно дала зрозуміти, що не збирається терпіти тих, хто порушує її інтелектуальну власність. Використання емуляторів у комерційних цілях однозначно вважається піратством, й у разі це особливо серйозне порушення.

Нагадаємо, і слова російською: PlayStation і Sony нарешті почули молитви українських геймерів

Раніше ми розповідали про алкомагазини , замкнуті обличчя та порожні автобуси: на що окупанти перетворили Мелітополь

Крім того, Знай.ua повідомляв, " Проголосуй за мою плем'яшку": українці стають жертвами росіян, ламають Telegram та просять гроші