Для всіх наших шановних читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є цікава інформація. Справа в тому, що поки Sony готує до виходу пригодницьку гру Astro Bot, схожу на Маріо, компанія вирішила ефектно пропіарити майбутній проект запустивши лімітовану серію контролера DualSense.

Пристрої виконані в тематичних кольорах маленького робота і має пару милих електронних очей, здатних підморгувати вам у потрібний момент.

Про це стало відомо завдяки інформації на порталі engadget.

Контролер Astro Bot Limited Edition DualSense, фото: Sony
Контролер Astro Bot Limited Edition DualSense, фото: Sony

Що це буде

Лімітована серія контролера Astro Bot має сині ручки та акценти на науково-фантастичну тематику у вигляді візерунків знизу. Крім того, у верхній частині, на тачпаді, розташовані фірмові яскраво-блакитні очі Астробота.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Плату за світло нараховуватимуть по-новому Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Судячи з трейлера, вони моргатимуть користувачеві, але поки що неясно, в яких ситуаціях. Можливо, ця функція буде корисною лише під час гри Astro Bot і синхронізуватиметься з певними діями гравця.

Команда розробників додала багато нових взаємодій між контролерами DualSense та грою Astro Bot, деякі з них навіть дозволили випробувати журналістам на Summer Game Fest.

Також побільшало текстур, які ви можете відчути через контролер, таких як пісок, трава, скло або метал. Завдяки тактильному зворотному зв'язку та адаптивним тригерам, ви будете руками розуміти, на якій поверхні або в якому середовищі знаходиться ваш персонаж, а також чи біжить він, пливе чи ковзає по поверхні.

Загалом перші відгуки від щасливців, яким випала можливість тестувати контролер ще у червні, лише позитивні. Вони кажуть, що "відчуття фантастичні", а весь процес гри з ним "просочений дитячою радістю".

Наприклад, демо-версії гри Astro Bot є моменти, коли вам потрібно витягувати маленькі свічки запалювання із землі. Контролер пропонує звукові ефекти у поєднанні з повільно зростаючим опором на тригерах, що створює відчуття, ніби ви смикаєте за дроти, що затягнулися.

Скільки коштує

Контролер буде доступний для попереднього замовлення з 9 серпня у деяких країнах за ціною 80 доларів. Або ви можете спробувати щастя, придбавши його в обраних роздрібних магазинах по всьому світу з 6 вересня, в день запуску гри Astro Bot.

Нагадаємо, "Зельду" та Animal Crossing: росіяни спробували вкрасти ігри у Nintendo і вставити в VK Play.

Раніше повідомлялося, нові правила, нові ціни, скасування щомісячної підписки: Xbox Game Pass дорожчає.

Також, "Атмосфера токсична": фанати Horizon Zero Dawn можуть не побачити серіал з гри від Netflix.