Розробники з Frontier Developments готують до випуску Planet Coaster 2 – продовження популярного симулятора парку атракціонів, який підкорив серця геймерів ще у 2016 році.

Перша частина Planet Coaster поєднала найкращі риси класичних ігор RollerCoaster Tycoon та Theme Park, пропонуючи гравцям захоплюючий досвід будівництва та управління парком розваг.

Тепер, через вісім років, Frontier готує до випуску Planet Coaster 2 і всі фанати затамували подих. Що нового? Насамперед – водні атракціони. Уявіть собі: спуски по воді на колодах, "ледачі річки" і навіть водні американські гірки.

Planet Coaster 2 / фото: скриншот Youtube
Planet Coaster 2 / фото: скриншот Youtube

Але найважливіше – це покращений процес створення атракціонів. У першій грі це було непросто, але тепер ви зможете будувати гірки та атракціони буквально по кроках, а потім кататися на них від першої особи, насолоджуючись реакцією відвідувачів – будь то захоплення чи жах.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Деталізація у новій грі обіцяє бути на висоті. Тепер можна змінювати дизайн та колір кожної деталі атракціонів, а також вибирати стилі оформлення парку, наприклад, у дусі міфології, курортів чи вікінгів. А якщо хочеться чогось зовсім незвичайного, можна створити свій власний божевільний дизайн.

Planet Coaster 2 / фото: скриншот Youtube
Planet Coaster 2 / фото: скриншот Youtube

Крім атракціонів, вам належить керувати всім парком: стежити за цінами на квитки, настроєм гостей, зоною тіні, щоб люди могли сховатися від сонця, наймати рятувальників для водних гірок і не забувати про їжу та сувеніри.

Розробники обіцяють, що у новій грі бізнес-частини буде приділено ще більше уваги: ​​від управління персоналом до ремонтів та координації роботи парку.

Одна з класних фішок Planet Coaster - це емоції відвідувачів. У першій грі обличчя гостей реально показували, що вони думають про ваш парк, і в Planet Coaster 2 ця система стане ще кращою.

А якщо ви не хочете будувати парк поодинці, тепер все буде набагато простіше. У Planet Coaster 2 можна легко ділитися парками з друзями, які зможуть зайти і щось змінити у вашому творінні або створити свій парк у паралельному всесвіті.

Якщо ж ви не хочете морочитися з будівництвом, можна просто скачати чийсь парк через внутрішньоігрове меню і вирушити на прогулянку, як звичайний відвідувач. Головне, щоб із технікою безпеки все було гаразд.

Отже, чекайте на Planet Coaster 2 цієї осені в Epic Games Store. Подивимося, чи вдалося розробникам нас знову здивувати.

Поспішаємо повідомити, що в новому симуляторі ви творець колонії мишей: мета - скинути котячу тиранію

Крім того, наш портал повідомляв, H earthstone не вмирає: розробники розвіяли сумніви та "підлизалися" до гравців

Читайте також: 6 1-річна фанатка Stardew Valley налаштувала ферм на 1300 годин – записує кожен рецепт, доки син голодує