Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити вільний час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Так, шанувальники гри Darksiders за минулі з останньої номерної частини майже шість років уже втратили надію побачити продовження.

Однак на початку серпня відбулася презентація THQ Nordic Digital Showcase 2024 подарувала їм нову надію.

Про це стало відомо завдяки свіжому тизеру, який з'явився після презентації у мережі YouTube.

Darksiders, скріншот: YouTube
Darksiders, скріншот: YouTube

Наприкінці півгодинного шоу видавництво THQ Nordic та розробники з техаської студії Gunfire Games показали 50-секундний тизер наступної гри у франшизі Darksiders.

Популярні новини зараз
Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Що показали у короткому відео

Ролик демонструє стародавню печеру з вугіллям, що кружляє в повітрі, піднятими з калюж вируючої лави. Обвуглена Рада - три величезні голови, висічені з потойбіччя - раптом оживає і вимовляє одне слово: вершник.

Darksiders, скріншот: YouTube
Darksiders, скріншот: YouTube

Попередні Darksiders розповідали про пригоди чотирьох вершників Апокаліпсису: Війни (War), Смерті (Death) та Лють (Fury) у номерних іграх, а Роздора (Strife) – у відгалуженні Darksiders: Genesis.

Подробиці нової Darksiders на цьому етапі не розкриваються, але офіційні блоги PlayStation і Xbox Wire стверджують, що чекати залишилося недовго: "Чотири вершники зберуться знову".

Нагадаємо, Baldur's Gate і Skyrim + Fallout 4: що нового в літньому розпродажі PlayStation Store.

Раніше повідомлялося, "Дуже складно проходити": геймер подає до суду на розробників Elden Ring.

Також, "Дитяча радість": у фанатів PlayStation свято, Sony презентувала новий джойстик.