Нічна зарядка досить зручно, але небезпечно, залишати гаджет в мережі на всю ніч.

Фахівці зазначають, що існує велика ймовірність того, що батарея може зіпсуватись. Про це говориться у матеріалі Make use of.

Зарядка до телефону від батарейок, скріншот: YouTube
Зарядка до телефону від батарейок, скріншот: YouTube

Фахівці зазначають, що перезаряджання того ж iPhone може призвести до пошкодження акумулятора та скорочення терміну служби телефону. Крім того, якщо гаджет більшу частину ночі залишається зі 100% зарядом, це погано позначається на стані батареї.

Власники iPhone можуть скористатися опцією оптимізації підзарядки акумулятора. Ця функція підтримує працездатність батареї. Перейдіть до "Параметри" > "Акумулятор" > "Стан та заряджання акумулятора" та увімкніть "Оптимізована зарядка батареї".

Популярні новини зараз
Нові правила роздягнуть водіїв до нитки З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

За даними Apple, після приблизно 500 циклів зарядки смартфон зберігає лише до 80% початкової ємності акумулятора. Ви проходите через цикл підзарядки, коли ви використовуєте 100% батареї свого iPhone, наприклад, ви використовували 50% вчора і ще 50% сьогодні.

Зарядка телефону. Фото: Youtube
Зарядка телефону. Фото: Youtube

Ви не висипаєтеся саме тому: чому телефон потрібно тримати в іншій кімнаті вночі.

Раніше ми повідомляли, що викинь ці думки з голови: техніки зізналися, чому заборонено протирати екран телефону рукою.

Також стало відомо, що яскравість, фон і навіть режим польоту: топ-5 лайфхаків для продовження зарядки смартфона. Експерти радять повторити ці маніпуляції зі своїм смартфоном.