У світі ігор раптово з'явився новий лідер у боротьбі за увагу геймерів. Гра Cult of the Lamb злетіла в чарти продажів і забрала 4-е місце в США і 6-е місце у світі, завдяки свіжому оновленню Unholy Alliance і крутій знижці 50%.

Unholy Alliance – це друге велике оновлення для Cult of the Lamb у 2024 році. Воно приносить безліч нових фішок, включаючи можливість грати в кооперативі з друзями.

Cult of the Lamb / фото: скриншот SteamDB
Cult of the Lamb / фото: скриншот SteamDB

Cult of the Lamb / фото: скриншот SteamDB
Cult of the Lamb / фото: скриншот SteamDB

Тепер другий гравець може стати Козлом і приєднатися до веселощів, граючи локально або через Steam Remote Play Together. Якщо ви не проти трохи більше рогів, Козел також доступний як новий косметичний варіант в одиночній грі. Плюс, нова система трансмогрифікації вовни дозволяє змінювати зовнішній вигляд персонажа, не втрачаючи бонусів.

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Cult of the Lamb / фото: скриншот Youtube
Cult of the Lamb / фото: скриншот Youtube

Крім того, оновлення додає цікаві нововведення для вашого культу. Ви можете зустріти нові типи послідовників, такі як Поет, Затятий злочинець або Убивчо ревнивий чоловік. Також з'явилися нові реліквії, карти таро та будівлі для додаткових ігрових активностей.

Разом із безкоштовним оновленням вийшов і новий платний DLC The Pilgrim Pack за 7 доларів. Він включає інтерактивний цифровий комікс, нові завдання, послідовників та прикраси для вашого культу. Особливу увагу привертає новий послідовники – милий верблюд.

Також забудьте про знижку. Cult of the Lamb зараз можна купити зі знижкою 50% – всього за 12,49 доларів, що є найнижчою ціною з моменту виходу гри. Зважаючи на все, геймери дуже задоволені оновленням, і кількість гравців Cult of the Lamb досягла рекорду за останні шість місяців.

Чи під силу зробити з пустелі оазис? Любителів симуляторів, гномів та магії порадує новинка у Steam

Раніше стало відомо про те, що в новому симуляторі ви творець колонії мишей: мета - скинути котячу тиранію

Читайте також про гру, де можна посваритися з кошиком для білизни: анонс симулятора побачень Date Everything