Якщо ви любите Pokémon, але не хочете блукати вулицями з Pokémon Go або заповнювати шафи картками, то нова гра Pokémon TCG Pocket може стати для вас ідеальним варіантом.

Це мобільна версія знаменитої карткової гри, яка вперше з'явилася в 90-х, і вона повертає нас у світ покемонів, дозволяючи збирати карти та боротися з суперниками, не виходячи з дому.

В Pokémon TCG Pocket на вас чекають дві безкоштовні карти щодня, і ви зможете збирати як класичні, так і нові карти, створені спеціально для цієї гри. Вона виходить 30 жовтня 2024 року, тож дата вже не за горами.

Гра обіцяє повернути фанатам стару добру атмосферу 1996 року: усі 151 покемон першого покоління знову у справі! При цьому вам не потрібно буде купувати реальні картки або створювати фізичну колекцію - все відбувається у вашому смартфоні.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Pokémon TCG Pocket стане доступним тільки для мобільних пристроїв, таких як iOS та Android. Розробкою гри займаються The Pokémon Company, Creatures Inc і DeNA, відомі за Pokémon Masters EX. Поки нічого не відомо про версію для інших платформ, але можливо вона з'явиться на Nintendo Switch, якщо мобільна версія буде успішною.

Гру можна буде скачати безкоштовно, але щоб отримати більше карток, ймовірно, доведеться витрачати реальні гроші. Проте ви все одно зможете насолоджуватися відкриттям щоденних бустерів і брати участь у швидких битвах, коли буде вільна хвилинка.

Загалом Pokémon TCG Pocket – це свіжий погляд на класичну карткову гру, який обов'язково сподобається як старим фанатам, так і новачкам.

Нагадаємо, 5 пар побралися на фестивалі Pokemon GO із фразою "Я обираю тебе": історії знайомства

Раніше ми писали про те, що підписки на різні сервіси з'їдять усі гроші з рахунку: як знайти та скасувати їх

Крім того, Знай.ua повідомляв, що всі втомилися чекати: геймерам відповіли, коли почнуть збирати Nintendo Switch 2