На Gamescom Opening Night Live показали новий трейлер гри Inzoi – симулятор життя, який обіцяє стати серйозним конкурентом для The Sims. Незважаючи на красиві кадри, трейлер не розкрив усі деталі, але користувачі, які вже спробували гру, поділилися своїми враженнями в спонсорованих відео, і ось що ми дізналися.

Inzoi пропонує відкритий світ, де ваш персонаж, Zoi (як той самий цим), може переміщатися в будь-яке місце на карті в реальному часі – чи то пішки, чи то на машині.

При цьому ви можете вибирати між класичним видом зверху або ближчою перспективою, що робить гру більш реалістичною. Однак, не всі будівлі доступні для відвідування, тому внутрішня свобода обмежена.

Inzoi / фото: Х
Inzoi / фото: Х

Inzoi / фото: PC Gamer
Inzoi / фото: PC Gamer

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Кінці з кінцями не зведете: яку пенсію отримають українці З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Що дійсно виділяє Inzoi, так це увага до деталей. Наприклад, ви можете керувати автомобілем як від третьої, так і від першої особи. А якщо застрягнете в пробці, вмикайте "авто-керування" і насолоджуйтесь поїздкою без стресу, хоча це все одно займе час.

Однією з цікавих фішок стали взаємодії між Zoi – наприклад, якщо врізатися в іншу машину, ваш Zoi може отримати догану від потерпілого. Також у грі є система чуток та вірусів, де інформація чи хвороби можуть передаватися від одного Zoi до іншого, додаючи глибину взаємодіям.

У грі є цікава соціальна мережа під іменем Bubbly, яка дозволяє вашому персонажу показувати свої модні рішення.

Наприклад, один із гравців, MadMorph, розповів, як його Zoi одягнув капелюх і опублікував фото у Bubbly. Незабаром інші Zoi по всьому місту почали носити такий же капелюх, а деякі навіть діставали його з сумки і одягали, проходячи повз "впливовий" Zoi на вулиці.

Inzoi / фото: PC Gamer
Inzoi / фото: PC Gamer

У грі у Zoi є вісім основних потреб, серед яких звичні: голод, гігієна, сон, але є й унікальні, такі як "визнання". Поміченим у грі не просто приємно – це базова потреба вашого персонажа.

У Inzoi також є система "карми" – це коли ваші дії можуть вплинути на думку Zoi. Ви можете зробити щось хороше, наприклад, викинути сміття, або жартувати над кимось за допомогою "таємного пердежа" – інші персонажі на це обов'язково відреагують.

Inzoi / фото: Instagram
Inzoi / фото: Instagram

Ще однією особливістю Inzoi є те, що всі роботи, які може виконувати ваш Zoi, активні. Це означає, що ви дійсно будете працювати, чи це прибирання магазину як касира або репетиція як поп-ідол. Завдання потрібно буде виконувати в реальному часі, що додає глибини ігрового процесу.

Що стосується кастомізації, Inzoi дозволяє створювати предмети меблів, змішуючи та поєднуючи елементи. Ви можете вибрати ніжки від одного крісла і спинку від іншого, створивши щось справді унікальне. Більше того, за допомогою "3D-принтера" ви можете створити 3D-об'єкти, просто завантаживши фотографію. Хоча процес триває кілька хвилин, результат може здивувати!

Inzoi / фото: Steam
Inzoi / фото: Steam

Якщо ви хочете спробувати створити свого Zoi, зараз є демо Inzoi: Character Studio в Steam, але тільки до 26 серпня. Повноцінний реліз гри поки що не анонсований, але чекайте більше новин цієї осені.

Нагадаємо, у мережу злили карту відкритого світу The Sims 5: ціле поселення, змальоване з "міста кохання"

Раніше ми писали про те, що список нового контенту в Rise of the Ronin не закінчується: чим розробники "підсолодили" гравців

Крім того, Знай.ua повідомляв, Ubisoft показала трейлер "Star Wars: Outlaws", та поділилася вимогами до ПК: що нового