Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, а також люблять усю серію Call of Duty, є чудова інформація. Так, фанати королівської битви кілька років поспіль просили розробників Call of Duty: Warzone здійснити їхнє заповітне бажання.

І ось уже 2025 року, нарешті, велике бажання геймерів втілитись у життя. Одним із визначних елементів успіху Warzone на старті її життєвого циклу стала карта Verdansk (Верданськ), яку геймери досі вважають найкращою в історії гри.

Про це стало відомо завдяки невеликому анонсу на сторінці Call of Duty у мережі X.

Публікація Call of Duty, скріншот: Х
Публікація Call of Duty, скріншот: Х

Історія така - у жовтні 2021 року уявне містечко Верданськ було підірвано ядерною зброєю і повністю вилучено з Call of Duty: Warzone. З того часу гравці королівської битви мали можливість боротися між собою на великій кількості карт, що змінювали один одного, але жодна з них не припала до смаку геймерам так, як оригінальна.

Популярні новини зараз
Готуємо каністри: в Україні очікується різке зниження цін на бензин та солярку Пенсіонерам збільшать виплати майже на 900 гривень Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Верданськ" в Call of Duty, скріншот: YouTube
"Верданськ" в Call of Duty, скріншот: YouTube

Через це, фанати Call of Duty роками закликали Activision повернути Верданськ і ось на їхній заклик нарешті відповіли. На останній презентації Call of Duty NEXT було підтверджено, що Верданськ повернеться до Warzone навесні 2025 року.

На даний момент додаткової інформації про те, чого саме геймерам очікувати від повернення улюбленої карти (чи буде оновлена ​​тощо) немає, але розробники точно дадуть шанувальникам більше інформації протягом найближчих місяців.

Нагадаємо, є плани навіть на 2024 рік: інсайдер розкрив, коли вийде PlayStation 5 Pro.

Раніше повідомлялося, Call of Duty: Black Ops 6 та Borderlands 4: нові деталі гарячих новинок.

Також, FIFA, NBA 2K, Tekken та ніякий Dota 2: озвучено список ігор, які будуть на Кіберолімпіаді 2025 року.