Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Справа в тому, що геймери мають можливість завантажити оригінальні ігри серії Fallout в Epic Games Store.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Epic Games Store у мережі X.

Публікація Epic Games Store, скріншот: X
Публікація Epic Games Store, скріншот: X

Пропозиція, яка триватиме з 29 серпня по 5 вересня, включає Fallout Classic Collection, до якої входять оригінальні Fallout, Fallout 2 та Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Це рідкісна можливість для фанатів серії торкнутися її витоків безкоштовно.

Ці класичні ігри, вперше випущені наприкінці 1990-х, відрізняються від сучасних ігор, таких як Fallout 3, Fallout 4 та Fallout: New Vegas. Хоча деякі аспекти можуть бути застарілими, вони залишаються важливими для фанатів серії, які можуть глибше познайомитися з історією світу.

Популярні новини зараз
Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Місячне затемнення 18 вересня та кохання: для яких знаків Зодіаку цей день принесе шанс на яскраві почуття Українцям повертають знижки на комуналку: хто отримає 25%, 50% і навіть 100% Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Fallout, скріншот: YouTube
Fallout, скріншот: YouTube

Крім класики Fallout, Epic також пропонує Wild Card Football для безкоштовного завантаження в цей же період. Однак основна увага приділяється серії Fallout, яка має багату історію та віддану фан-базу.

Fallout, скріншот: YouTube
Fallout, скріншот: YouTube

Після 5 вересня Fallout Classic Collection більше не буде безкоштовною та повернеться до своєї звичайної ціни. Щоб отримати свою копію, відвідайте магазин Epic Games і додайте колекцію до свого кошика, поки не закінчився час.

Нагадаємо, що оригінальні частини Fallout мають дуже якісний фанатський переклад, який можна встановити, щоб грати українською.

Нагадаємо, розробники STALKER 2 показали масштаб гри: три кінцівки та унікальні локації.

Раніше повідомлялося, що культові українські ігри, в які залипнете надовго: екшен-RPG і навіть роль за психопата.

Також, щось нове у сфері: з'явився геймплей "Oblivion Remastered", 20 хвилин задоволення.