Шанувальники Grand Theft Auto з нетерпінням чекають на вихід GTA 6, який намічений на осінь 2025 року. Але питання: скільки ж буде коштувати ця гра? Ходять чутки, що ціна може становити цілих $150, що вдвічі більше за стандартну ціну нових ААА-ігор, яка становить $69,99.

Майкл Доуз з Larian Studios, автора Baldur's Gate 3, також вважає, що GTA 6 може встановити нову планку в ціноутворенні. Він сказав, що Rockstar Games може стати піонером у цій галузі, враховуючи зростаючі витрати на розробку та інфляцію.

"Майже всі ігри повинні коштувати дорожче через зростання витрат на розробку та інфляцію. Але досягти цього слід завдяки якості та комунікації, а не обіцянкам додаткового контенту. Усі чекають, коли це зробить GTA 6", – заявив він.

GTA VI / фото: скріншот Youtube
GTA VI / фото: скріншот Youtube

Доуз також розкритикував політику Ubisoft, яка пропонує кілька версій гри за різними цінами, заявивши, що це "штучний підхід".

Популярні новини зараз
Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Кому з пенсіонерів виплатять щонайменше 8000 грн Зміни у військовому обліку – чого чекати українцям Українцям повертають знижки на комуналку: хто отримає 25%, 50% і навіть 100%
Показати ще

Штраус Зельник, голова Take-Two Interactive, материнської компанії Rockstar, відповів на ці підозри, що вони прагнуть запропонувати більше цінності, ніж вимагають за гру. Він запевняє, що їхня мета зробити так, щоб ціна виправдовувала якість і приносила задоволення гравцям.

Поки залишається загадкою, якою буде остаточна ціна GTA 6. Але не переживайте: попередні замовлення та другий трейлер, який може розкрити ціну і точнішу дату виходу, ймовірно, з'являться до кінця 2024 року. Так що час очікування скоро підійде до кінця!

Нагадаємо з пеціально для любителів музики: до GTA 6 додадуть "фішку", яку вирізали з GTA Online

Раніше ми писали про те, що ніби копія машинки для GTA: ось так виглядає китайський клон Land Rover Defender

Крім того, Знай.ua повідомляв, що GTA + Genshin Impact = Neverness to Everness: що відомо про новий ігровий шедевр