На останній State of Play Sony і студія Sucker Punch зробили хвилююче оголошення: ви гратимете в Ghost of Yōtei – продовження пригодницького бойовика Ghost of Tsushima, який перенесе нас у 1603 рік. Головна героїня гри – Ацу, мисливця за головами, яку озвучить талановита актриса та провідна Еріка Ішиї.

Але ось що цікаво: у соцмережах користувачі помітили, що Еріка активно збирала донати для України під час повномасштабної війни. У день, коли росія вторглася в країну, вона закликала своїх передплатників не прокручувати новини в безкінечному потоці, а краще розслабитись, випити води та підтримати українські благодійні фонди.

Публікація Еріки Ішії / фото: скриншот Х
Публікація Еріки Ішії / фото: скриншот Х

А через тиждень після цього вона влаштувала розпродаж свого мерчу, спрямувавши весь прибуток на допомогу Україні.

Публікація Еріки Ішії / фото: скриншот Х
Публікація Еріки Ішії / фото: скриншот Х

Популярні новини зараз
Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик Комунальні зміни жовтня 2024 року: якими будуть квитанції за газ, світло та воду Українцям підвищать пенсії вже восени: хто потрапить до списку В Україні анонсували найбільший перерахунок пенсій: у кого виплати зростуть одразу на 60%
Показати ще

Тепер про саму гру. Це буде перша розробка студії, створена спеціально для PlayStation 5. Sony навіть планує перетворити Ghost of Tsushima на масштабну франшизу. Наприклад, з 2021 року у розробці знаходиться кіноадаптація під керівництвом Чеда Стахельскі, який зняв фільми про Джона Віка.

Також на нас чекають кілька спін-офів, так що в майбутньому фанати франшизи точно не нудьгують.

Сюжет Yōtei перенесе нас на землі навколо гори Йотей у самому серці регіону Едзо, сучасне Хоккайдо, понад 300 років після подій першої гри. Чекаємо на реліз у 2025 році на PlayStation 5!

Раніше стало відомо про те, що пригоди Ghost of Tsushima отримали продовження: геймери "проскочать" відразу три століття

Вам буде цікаво дізнатися, нова екшен-RPG від HoYoverse тільки-но вийшла, а вже зібрала 50 мільйонів гравців

Читайте також: одна з найкращих ігор 2024 року "Prince of Persia" нарешті виходить у Steam