"Нова пошта" представила цікавий пристрій – "Поштомат Незламності". Він покликаний рятувати українців в умовах відключення світла та повсякденного життя в кризових ситуаціях.

Цей поштомат може працювати під час вимкнення електрики завдяки сонячній панелі потужністю 200 Вт та акумуляторній батареї на 1,9 кВт/год, яка, до речі, була розроблена спеціально для цього пристрою.

Про це повідомляє dev.ua.

Поштомат / фото: dev.ua
Поштомат / фото: dev.ua

Акумулятор повністю заряджається за 8 годин, причому можна використовувати як звичайну мережу, так і сонячну панель влітку. Заряд цілих 16 годин. У поштоматі передбачено Wi-Fi, який можна підключити як через провід, так і через роутер на дві сім-картки різних операторів.

"Поштомат Незламності" герметичний і, до того ж, у ньому є 12 зарядок для мобільних гаджетів: дротові та бездротові, по шість з кожного боку.

Популярні новини зараз
По 4500 гривень на місяць: кому надали право на базову соцдопомогу Кінець світу у 2025 році: що Ванга говорила про Апокаліпсис та закінчення війни в Україні Пенсіонерам розширюють соціальні послуги: що можна отримати Дорогоцінна картопля: чому ціни б'ють рекорди та коли вигідно робити закупи на зиму
Показати ще

Поштомат / фото: dev.ua
Поштомат / фото: dev.ua

Хоча це поки що лише тестовий зразок, ціна його становить 120 000 грн, що у півтора рази більше, ніж у звичайного поштамату. "Нова пошта" зараз вирішує, скільки таких поштоматів встановити та в яких місцях, щоб вони могли приносити максимальну користь.

Нагадаємо, "Нова пошта" оновила тарифи: скільки коштуватиме доставка.

Раніше ми писали про те, що "Укрпошта" залишила ціни на свої тарифи у спокої: нові послуги на підході

Крім того, бережіться: у жовтні щотижня накриватимуть магнітні бурі