Готуйтеся до шалених веселощів, тому що анонсовано нову гру з інтригуючою назвою – Rogue Piñatas: VRmageddon. Ця яскрава гра обіцяє хаос та розваги відразу для кількох (1-4) гравців. Випуск запланований на 2025 рік для платформ ПК VR, так що ви зможете зануритися у світ піньят на повну силу.

Розробляє гру команда Nerd Ninjas зі Спокана, Вашингтон. Ці хлопці вже відомі своїм внеском у такі ігри як Pokemon GO, але тепер вони вирішили випустити щось по-справжньому оригінальне.

І ось що вийшло: світ вечірки-апокаліпсису, де піняти не просто статичні іграшки, а розумні створіння, які прагнуть руйнувань.

Про це пише Game Rant.

Rogue Piñatas: VRmageddon / фото: CheckMyDeck
Rogue Piñatas: VRmageddon / фото: CheckMyDeck

Популярні новини зараз
Якщо ви встаєте вночі в туалет, то час насторожитися: що кажуть лікарі та народні прикмети про це Є цифра 4: мольфарка розповіла, коли закінчиться війна і чи буде Курськ у складі України Жодної "бусифікації": кого можуть мобілізувати тільки добровільно Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит
Показати ще

Що на вас чекає у грі?

Rogue Piñatas: VRmageddon поєднує в собі елементи "рогалика" та шутерів від першої особи. Гравці зможуть дослідити шість унікальних рівнів і боротися з більш ніж 18 типами ворогів-піньят, використовуючи різноманітну зброю – її буде більше ніж 12.

Кожну зброю можна покращувати та комбінувати, щоб зробити ваші атаки ще більш руйнівними. А ще буде можливість поекспериментувати із комплектами спорядження.

Rogue Piñatas: VRmageddon / фото: CheckMyDeck
Rogue Piñatas: VRmageddon / фото: CheckMyDeck

Якщо вам подобається грати в команді, ви зможете поєднатися з трьома друзями для кооперативного режиму. Разом вам належить битися не тільки з хвилями теріоморфних піньят, але і з жахливими босами на кожному етапі.

Засновник Nerd Ninjas Нейт Шательє обіцяє, що Rogue Piñatas: VRmageddon стане "шалено веселим VR-досвідом", який захопить гравців з першої ж хвилини.

І ось ще одна приємна новина: разом із анонсом вийшла безкоштовна грабельна демоверсія, яку вже можна завантажити через Steam.

Нагадаємо, нова багатокористувацька пісочниця від розробників Minecraft вже на горизонті

Раніше ми писали про те, що Раramount Game Studios анонсувала екшен-RPG по світу Аанга з "Аватара"

Крім того, Знай.ua повідомляв, Рlanet Crafter випускає перше DLC зі свіжою картою - виглядає досить щедро