Об'єм пам'яті, який займає програма, залежить від багатьох факторів: складність та розмір програми, а також завдання, які виконуються у фоновому режимі.

Є кілька типів програм, що вимагають значної кількості пам'яті.

Телефон, скріншот: YouTube
Телефон, скріншот: YouTube

Здебільшого це програми, пов'язані з великим обсягом інформації. Щоб телефон краще працював, потрібно налаштувати всі потрібні програми, а програми, якими не користуєтеся, видалити.

Соцмережі

Більшість людей використовують соціальні мережі щодня – спілкуються з друзями чи просто переглядають контент. Такі програми можуть забирати велику кількість пам'яті саме через значний обсяг контенту. Це такі соціальні програми, як Instagram, Facebook, Twitter, Tik-Tok.

Популярні новини зараз
Українцям дозволили отримати новий тариф на світло: з такою ціною платіжки скоротяться на 50% "Він не має, гад, права": Дикий пояснив, що ухилянти можуть тільки сидіти і боятися Мільйони, знайдені у голови МСЕК Крупи, можуть повернути: заява прокуратури Залужний розкритикував мобілізацію: досі принципи з часів Петра I
Показати ще

Мобільні ігри

Ігри можна віднести до тих програм, які призводять до гальмування телефону. Особливо це складніші та інтенсивніші ігри, адже багато пам'яті йде на обробку графіки та ефектів.

Мобільний інтернет. Фото: Youtube
Мобільний інтернет. Фото: Youtube

Месенджери

Месенджери можна віднести до програм, які "гальмуватимуть" роботу телефону. Вони завантажують дуже велику кількість оброблюваної інформації. Усі відео та фото майже завжди зберігаються в телефоні. Тому слід налаштувати програми та періодично чистити пам'ять смартфона від цього.

Великий обсяг пам'яті для програм – це не завжди погано. Для деяких програм це необхідно, щоб забезпечити максимальну продуктивність смартфона.

Нагадаємо, що хлопця покинула дівчина, але дізнався про це від свого iPhone: Apple Intelligence не зміг стриматися.

Раніше ми повідомляли, що роботи-пилососи почали атакувати своїх господарів: кому варто приготуватися до небезпеки.