Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Справа в тому, що компанія Insomniac Games оголосила, що Marvel's Spider-Man 2 вийде на ПК 30 січня 2025 року.

Гра буде представлена ​​у двох версіях – Standard Edition та Deluxe. Її вже можна додати до списку бажаного в Epic Games Store та Steam, але ціни поки що немає.

За розробку та оптимізацію порту відповідає студія Nixxes Software. Про це стало відомо завдяки повідомленню на сайті студії.

Marvel's Spider-Man 2, скріншот: Reddit
Marvel's Spider-Man 2, скріншот: Reddit

Ще варто нагадати той факт, що на консолях PS5 гра вийшла ще у жовтні 2023-го. На The Game Awards вона отримала 7 номінацій, у тому числі "Гра року", але не виграла жодної.

Популярні новини зараз
Керівник прокуратури у 42 роки отримує 785 000 грн пенсії: розібратися чому – не виходить Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка Тисяча гривень на дорозі не валяється: пенсіонери можуть подати заяву та підняти собі виплати Що не можна робити, якщо вас зупинили ТЦК: інструкції від юриста
Показати ще

Marvel's Spider-Man 2, скріншот: YouTube
Marvel's Spider-Man 2, скріншот: YouTube

Компанія Sony підтвердила, що Spider-Man 2 не отримає сюжетних DLC - яка доля у проекту про Веном, що всередині студії планувався на кінець 2025 року, поки невідомо (про нього ми дізналися після атаки хакера на Insomniac).

Marvel's Spider-Man 2, скріншот: YouTube
Marvel's Spider-Man 2, скріншот: YouTube

Можливо, Insomniac вирішили зосередитися на грі про "Росомах". За чутками, Sony планує розповісти більше про неї вже цього року.

"Хоча у нас немає запланованого додаткового сюжетного контенту для Marvel's Spider-Man 2, ми раді перенести весь наш раніше випущений після запуску контент у версію для PC, включаючи режим "Нова гра +", нові костюми та варіанти забарвлення, функції фоторежиму та багато іншого !", - відзначили представники "Insomniac Games".

Нагадаємо, ефектні трюки, але "слабкий" сюжет: Лару Крофт показали у новій анімації.

Раніше повідомлялося, поки Ілон Маск випендрюється у соціальних мережах, українці забезпечують SpaceX надійними трубами.

Також, залипайте на десятки годин: Steam запускає фестиваль покрокових RPG зі знижками.