Чи чули, що знову заговорили про Half-Life 3? Інсайдер Тайлер Кавікер вирішив підігріти інтерес і підкинув у YouTube трохи свіжої інформації.

Кажуть, Габен нарешті навчився рахувати до трьох, тож, можливо, гра все-таки вийде.

Half-Life 3 обіцяє стати справжнім проривом у світі ігор. У ній буде реалізовано просунутий рівень взаємодії з навколишнім середовищем, який ми ще не бачили в жодній грі. Гравці зможуть експериментувати з вогнем, температурою та різними матеріалами.

Цікаво, що деякі деталі цього концепту вже просочилися із шутера Deadlock, де матеріали реагують на дії гравців по-різному.

Half-Life / фото: скриншот Youtube
Half-Life / фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Керівник прокуратури у 42 роки отримує 785 000 грн пенсії: розібратися чому – не виходить Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка Тисяча гривень на дорозі не валяється: пенсіонери можуть подати заяву та підняти собі виплати Що не можна робити, якщо вас зупинили ТЦК: інструкції від юриста
Показати ще

Valve знову хоче встановити нові правила гри, як це було з Half-Life 2. Команда працює над динамічними системами, які впливатимуть на поведінку NPC. Кажуть, що доступність зброї та розподіл ресурсів залежатимуть від ваших рішень та оточення. Що саме це означає – поки що незрозуміло, але звучить добре.

Можливо, на нас чекає і процедурна генерація, яка буде інтегрована у "створений вручну досвід". Це обіцяє зробити ігровий процес більш відкритим та різноманітним.

І, звичайно, Valve збирається додати динамічне руйноване середовище, щоб у вас було більше свободи у взаємодії зі світом гри. Для цього в команду наймають досвідчених фахівців з інших студій, таких як ID Software, Sucker Punch, Machine Games, Insomniac Games та Naughty Dog. Також до розробки підключились ветерани Valve, які працювали над попередніми частинами.

Велика увага приділяється дизайну рівнів та художньому стилю. Розробники можуть черпати натхнення з жанру "Immersive Simulation", як у BioShock та Dishonored, виходячи за рамки звичних шутерів. У чутках згадується, що на нас чекає безпрецедентний рівень взаємодії з оточенням та свободи дій.

Але не забувайте: Half-Life 3 поки не анонсована, так що все це поки що тільки чутки. Чекаємо з нетерпінням!

Нагадаємо, розробник ігор знайшов бета-версію Half-Life 1998 року у себе в гаражі і "злив" її в Інтернет

Раніше ми писали про те, що нумерація вагонів з "хедшота": оновлення Counter-Strike 2 повертає легендарну карту

Читайте також про Рathfinder: The Dragon's Demand – нову RPG з мініатюрамними фігурками, створену ветеранами Baldur's Gate