Компанія Samsung Electronics на презентації Galaxy Unpacked представила Galaxy Watch3 і Galaxy Buds Live.

Galaxy Watch3 – це розумний портативний пристрій нового покоління, який поєднує в собі функції годинника з найсучаснішими інструментами для відстеження параметрів здоров’я та гарного самопочуття. Galaxy Buds Live – це новітня версія бездротових навушників, яка відрізняється стильним і ергономічним дизайном та передовими розробками в галузі звукових технологій.

Обидві новинки є частиною екосистеми Galaxy і підходять для вирішення щоденних завдань, відстежування параметрів здоров’я та самопочуття, а також спілкування та багато іншого.

«Сегмент носимих пристроїв належить до технологічних напрямків, що розвиваються найшвидше. Останнім часом ми спостерігали величезне зростання цікавості користувачів до розумних годинників і навушників для роботи й відпочинку в умовах нових реалій, – зазначив д-р Те Мун Ро (TM Roh), президент і голова мобільного підрозділу Samsung Electronics. – Відтоді, як сім років тому ми представили наші перші носимі девайси, Samsung став лідером у цій сфері. Сьогодні компанія прагне використовувати цей імпульс, пропонуючи споживачам новий досвід у поєднанні зі сміливим дизайном та передовими технологіями».

Samsung представила Galaxy Watch3 и Galaxy Buds Live
Samsung представила Galaxy Watch3 и Galaxy Buds Live

Популярные статьи сейчас
Погода несет безумную жару: прогноз на ближайшие дни "Нафтогаз" дал 9 дней: что нужно сделать даже если газ не потребляете Вместо отключения - ежедневная пеня: коммунальщики предупредили должников Перевод с карты на карту будут жестко контролировать: как могут заблокировать карту
Показать еще

Galaxy Watch3: інноваційні технології для здоров’я

Galaxy Watch3 поєднує у собі преміальну якість та дарує комфорт під час щоденного використання. Пристрій з класичним дизайном виконано з якісних матеріалів – нержавіючої сталі та натуральної шкіри. Новинки оснащені безелем, що обертається, – популярною у користувачів особливістю попередніх моделей. Повертаючи його, можна переключатися між віджетами, відкривати додатки та переглядати повідомлення. Порівняно з Galaxy Watch попереднього покоління Galaxy Watch3 стали на 14% тоншими, на 8% меншими і на 15% легшими з більшим розміром дисплея. Дизайн циферблата можна налаштувати під себе, вибравши більше ніж із 80 000 варіантів у магазині Galaxy Store або створивши свій власний. Бібліотека меню інтерфейсів дає змогу вибрати будь-який із 40 запропонованих варіантів і персоналізувати пристрій відповідно до своїх потреб.

Galaxy Watch3 отримали нові функції для моніторингу здоров’я і підтримки гарного самопочуття. Завдяки функції Blood Oxygen (SpO2) можна вимірювати і відстежувати насичення крові киснем під час занять спортом. Galaxy Watch3 також має функціонал для вимірювання артеріального тиску та ЕКГ*. Новий пристрій оснащено датчиком екстреного реагування. Якщо користувач Galaxy Watch3 впав або трапилася нештатна ситуація, пристрій запропонує надіслати SOS-повідомлення вибраним контактам.

Почати займатися спортом буває складно, але інструменти для бігу від Samsung допоможуть і в цьому. Сервіс Running analysis надає зворотний зв’язок під час пробіжки, а після її завершення – звіти з 6 основних параметрів, які допомагають поліпшити форму, підвищити ефективність і знизити ризик травм. Відстежувати прогрес кардіотренувань незабаром стане можливим разом з VO2 max – функцією для вимірювання об’єму засвоюваного організмом кисню (VO2 max). Бібліотека більше ніж із 120 відеотренуваннями в додатку Samsung Health дасть змогу ефективно займатися фітнесом навіть вдома, а Galaxy Watch3 подбають про решту й будуть автоматично фіксувати успіхи користувача. Аналітичний інструментарій нових пристроїв для відстеження якості сну також було значно вдосконалено – з часу виходу на ринок перших Galaxy Watch у 2014 році.

Сумісність Galaxy Watch3 з іншими пристроями Galaxy, включаючи новинку серії Note – флагманський смартфон Galaxy Note20, збагачує досвід користування пристроями екосистеми Galaxy. Користувачі можуть встановити параметри автоматичної відповіді на повідомлення, а також переглядати емодзі й фотографії прямо на своєму смарт-годиннику. За допомогою обертового безеля можна включати музику на смартфоні, а за допомогою простих жестів – керувати мобільним пристроєм (наприклад, стиснення і розкриття кулака для відповіді на виклик або поворот зап’ястя, щоб вимкнути звук будильника чи вхідного дзвінка).

Samsung представила Galaxy Watch3 и Galaxy Buds Live
Samsung представила Galaxy Watch3 и Galaxy Buds Live

Galaxy Buds Live: живий звук у кожному моменті

Galaxy Buds Live кидають виклик традиційному дизайну – унікальна естетика робить їх не схожими ні на один інший пристрій. Samsung перетворила зовнішній вигляд навушників, розташувавши внутрішні компоненти горизонтально, а не вертикально. Таким чином, вони не виступають з вух, забезпечуючи більш природний вигляд. Ергономічна форма відповідає будові вушної раковини, що створює комфорт під час носіння навіть тривалий час. Додатково налаштувати посадку навушників можна за допомогою двох розмірів змінних насадок.

Galaxy Buds Live поєднують у собі всю експертизу AKG з апаратними інноваціями Samsung і забезпечують справді об’ємне звучання. 12-міліметровий динамік і басовий канал роблять звук глибоким і насиченим, забезпечуючи його студійну якість. Завдяки трьом мікрофонам і датчику Voice Pickup навушники підлаштовуються під голос власника, щоб під час телефонних розмов його було добре чути. Модель оснащена функцією активного шумозаглушення (ANC) для відкритого типу навушників, що дає змогу приглушати відволікаючі звуки, наприклад, від автомобілів, що проїжджають, та гучних побутових приладів, і водночас добре чути важливі оголошення й розмови.

Galaxy Buds Live сумісні з цілою низкою пристроїв. Плавне перемикання між гаджетами не потребує відключення й повторного з’єднання. А в поєднанні з пристроями Galaxy навушники відкривають цілий всесвіт нових можливостей. Серед них: запис кристально чистого звуку до відео на Galaxy Note20, із застосуванням Galaxy Buds Live як бездротового мікрофона, або «Ігровий режим» для зменшення затримки аудіо, який разом із динамічним AMOLED 2X дисплеєм Galaxy Note20 забезпечує повне занурення в ігри. А нова функція Buds Together дає змогу ділитися музикою з друзями без втрати якості звучання.

Для більш зручної навігації Galaxy Buds Live отримали інтуїтивно зрозумілий сенсорний інтерфейс. Крім того, Galaxy Buds Live відрізняються тривалим часом автономної роботи. З повною зарядкою навушники можуть працювати до 6 годин в режимі відтворення, а футляр забезпечує зарядку до 15 годин у режимі прослуховування музики. Відновити заряд для цілої години роботи можна всього за 5 хвилин.

Доступність в Україні

Продажі Galaxy Watch3 в Україні стартують 21 серпня за рекомендованою роздрібною ціною: 45 мм в кольорах містично чорний і містично сріблястий – 11 999 грн і 41 мм в кольорах містично бронзовий і містично сріблястий – 10 999 грн. В разі передзамовлення на одну з нових моделей Galaxy Watch3 користувач отримує портативний зарядний пристрій з функцією бездротової зарядки у подарунок.

Продажі Galaxy Buds Live в Україні стартують 21 серпня. Навушники в кольорах містично бронзовий, містично чорний і містично білий можна буде придбати за рекомендованою роздрібною ціною 4 499 грн.

Про характеристики пристроїв можна дізнатися за посиланням