12 вересня компанія Apple проведе конференцію, на якій будуть представлені нові моделі iPhone, які очікують мільйони фанатів. Про це повідомляє Bloomberg, посилаючись на достовірні джерела.

Очікується, що Apple покаже три нові моделі iPhone, в тому числі збільшену модель iPhone X з діагоналлю 6,5 дюйма (у звичайного iPhone X — 5,8 дюйма), а також більш дешеву версію цього телефону з LCD-екраном. Згідно з рейтингом журналу Forbes, Apple є найдорожчим світовим брендом 2018 року. Проте, це не новина для тих, хто стежить за яблучної компанією. Цю інформацію користувачі мережі дізналися ще на початку літа, коли з'явилися перші чутки про трьох нових iPhone.

Картинки по запросу джобс

2 серпня 2018 року ціна на акції Apple максимально зросла на 2,8% і склала $207,05. Ринкова капіталізація при цьому досягла $1,006 трлн, що є світовим рекордом. Засновник компанії Стів Джобс вперше вивів свою компанію Apple на біржу 12 грудня 1980 року. Вартість однієї акції становила 39 центів. Apple – американська корпорація, виробник комп'ютерів, аудіоплеєрів, смартфонів, програмного забезпечення. Штаб-квартира корпорації знаходиться в Купертіно (штат Каліфорнія).

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.