Компанія Lego, відома всьому світу величезними дитячими конструкторами та іграми до них, представила повнорозмірну копію гіперкара Bugatti Chiron, який здатний самостійно їздити. Невідомо, як цей конструктор витримує власну вагу, вагу водія, але вона здатна їздити своїм ходом.



Іграшковий автомобіль виконаний з 1 млн элемнтов і копіює реальну машину. У рух модель наводиться 5-сильним мотором з 2,3 тис. іграшкових двигунів Lego Power Function.

Для створення гіперкара з конструктора знадобилося 339 різних деталей Lego Technic і більше 13,4 тис. годин на розробку і складання проекту. В результаті вийшла іграшка, яка в точності повторює реальний Bugatti Chiron як зовні, так і всередині. Невідомо щодо кофорта водіння, але авто з пластикових цегли обійдеться набагато дешевше оригіналу.

На полігоні в Ера-Лессин колишній гонщик Енді Уоллес зміг розігнати Bugatti Chiron з Lego до 20 км/год. Публічний дебют іграшкового гіперкара відбудеться в Італії в дні Гран-прі Формули-1, ставши родзинкою заходу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.