На сторінці Forza Horizon 4 Microsoft Store з'явилися системні вимоги гоночної аркади, які, всупереч заявам розробників, практично повторюють такі у попередниці в особі Forza Horizon 3. Однак, деякі зміни все ж є. Це стосується умов погоди, і сезони, такі як весна, літо, осінь і зима, які докорінно змінюють керування авто.

Мінімальні вимоги:
ОС: 64-бітна Windows 10 версії 15063.0 або новіше;
Процесор: Intel Core i3-4170 (3.7 ГГц) або Intel Core i5-750 (2,67 ГГц);
Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti (або GT 740) або AMD Radeon R7 250x;
Оперативна пам'ять: 8 Гб.

Рекомендовані вимоги:
ОС: 64-бітна Windows 10 версії 15063.0 або новіше;
Процесор: Intel Core i7-3820 (3.6 ГГц);
Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 970 (або GTX 1060) або AMD Radeon R9 290x (або RX 470);
Оперативна пам'ять: 12 Гб.
Реліз Forza Horizon 4 відбудеться 2 жовтня на Xbox One і Windows 10. В день виходу доступ до гонки отримають передплатники сервісу Xbox Game Pass.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Можна сміливо сказати, що гра не така вже й вимоглива, але все ж варто перевірити, чи потягне ваше “залізо” цю гру, яка вже підкорила геймерів. Творці вже дражнили геймплейний роликами і демо-версіями, але фанатам цього мало.

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.