Як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою. Згідно з ним, новинку оснастять маленьким за сьогоднішніми мірками екраном 3,3 дюйма, процесором Snapdragon 435 і акумулятором ємністю 800 мА·ч. По суті, це ультрабюджетний смартфон з дуже слабкими характеристиками. Швидше за все, він орієнтований на ринок смартфонів Індії. Також опублікували перше зображення, хоча воно викликало сумніви.

А тепер з'явилася більш якісна картинка, яка дозволяє розглянути новинку у всій красі. Інші відомості джерело не розкриває, також немає уточнень щодо характеристик. Але дещо можна зробити з самого зображення.

Судячи по зображенню, Palm Pepito позбудеться майже всіх апаратних кнопок, крім однієї (ймовірно, включення/вимикання). Також у нього одиночна камера невідомого дозволу і слот для SIM-карт зовні. Останнє явно натякає на незнімний акумулятор. При цьому дата анонсу і ціна поки не повідомляються. Однак більш досвідчені користувачі помітять, що смартфон зібраний практично в кустарних умовах, про що говорить і його дешевий зовнішній вигляд із-за далеко не преміального матеріалу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також поки залишається під питанням, як компанія позиціонує своє рішення. Чи це просто спроба зіграти на ностальгії, як це було у випадку з BlackBerry, або ж це спосіб розширити ринок невідомо.

Нагадаємо, що за даними DigiTimes, Apple буде першою компанією, яка випустить смартфон з 7 нм процесором.

Як повідомляв портал Знай.uа, джерела з посиланням на інсайдерську інформацію повідомляють, що компанія LG випустить смартфон середнього рівня Q9, що працює на базі операційної системи Android 8.1 Oreo‍.

Також портал Знай.uа писав, що команда розробників браузера Google Chrome, якому днями виповнилося десять років, хоче зробити революцію в інтернеті — інженери розробляють рішення, яке дозволить відмовитися від звичних URL на користь більш досконалого способу позначення адрес.