Експерти прийняли рішення розсекретити приховані в гаджетах функції, які допомагають досягти максимальної ефективності при роботі з фірмовими "яблучними" мобільними телефонами.


Велика частина користувачів зазначає, що цей вид знаменитої продукції часто розряджається в самий невідповідний момент. Небагатьом відомо, що час, за який заряджається iPhone можна істотно скоротити, лише включивши режим польоту.


Крім цього, тільки одиницям відомо, що в даних смартфонах компас теж грає роль професійної техніки, необхідної при ремонті та інших щоденних справах.


Любителі робити фото здивуються, дізнавшись, що iPhone може фіксувати фокус в конкретному місці, зберігаючи зазначену позицію, якщо на необхідному об'єкті на екрані затримати на кілька секунд палець, поки не з'явиться відповідний значок.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тих, хто не любить вібрацію на iPhone, може зацікавити персональне регулювання вібродзвінка, яке заховане в опціях кожного окремого контакту в смартфоні.


В менеджері активних додатків повністю розкривається необхідність у Multi-Touch, тому що трьома пальцями можна закрити одночасно три програми.


Однією із специфік даних смартфонів, до того ж, є здатність робити фото під час зйомки відео, про що знають далеко не всі, у кого є "яблучко".


Всі перераховані вище функції можуть зробити звичайний смартфон персональним помічником, який замінить десятки дрібних інструментів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що джерела розповіли, чим поплатяться власники бюджетного iPhone 2018.

Також Знай.UA писав про те, що експерти розкритикували нову модель популярного смартфона, зазначивши, що компанія не впоралася з поставленими перед нею завданнями.


Знай.UA повідомляв, що у Мережу була викладена інформація про те, якими будуть нові смартфони Apple. Відзначається, що телефон буде більш легким, екран буде крупнішим, а ось ціна на смартфон виявиться досить низькою.