Найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років. Безсумнівно, над цим постарався Google, який зробив екосистему сервісів навколо власного браузера. Google Chrome кілька днів тому оновився до нової версії.

Він отримав новий зовнішній вигляд, а також ряд інших особливостей, серед яких опинилася спрощений адресний рядок, який полегшує навігацію між сайтами. Справа в тому, що розробники вирішили додати до нього автоматичний перетворювач посилань, який прибирає зайві елементи на зразок “www”, “pda” і “m”. Як виявилося це створило великі проблеми.

Проблема в тому, що Google створила велику складність для всіх користувачів Chrome, бо тепер ніяк не можна напевно перевірити справжність сайту. Пошуковик дав відмінний шанс зловмисникам підзаробити, оскільки вони почали робити ставку на це, від чого встигли постраждати користувачі.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

На фоні масового незадоволення через такого нововведення, популярний пошуковик знову додали функцію відображення повних адресу без скорочень і перетворень. І хоча недосвідчені користувачі мережі все ж не зможуть відрізнити фейковий сайт від справжнього, для тих, хто знає всі нюанси з аферами у мережі буде простіше визначити, що шахрайський сайт.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.