Компанія Apple здивувала світ новими можливостями Watch Series 4. У компанії заявили, що він здатний будувати електрокардіограму (ЕКГ) і навіть отримав сертифікацію одного з найвпливовіших світових агентств з контролю за медичними приладами Food and Drug Administration (FDA).

Але деякі лікарі заявляють, що така реклама може завдати більше шкоди, ніж користі. особливо, коли ця система не настільки досконало, щоб бути відповідальною за життя людей. В Apple одним з головних аргументів на користь Watch Series 4 для контролю за серцем призводять сертифікат FDA. Але це сертифікат другого класу, який видають, коли пристрій не завдає шкоди здоров'ю. У цьому ж випадку, реклама може змусити покупця годинника думати, що новинка є медичним приладом.

Деякі лікарі також кажуть, що існуючі технології не дозволяють отримати якісну електрокардіограму і побачити миготливу аритмію. Серцевий електрофізіолог Джон Мандрола з госпіталю Baptist Health Louisville говорить, що при точності роботи ЕКГ у 90% годинник Watch Series 4 дасть 100 000 помилкових діагнозів із загальної кількості в 1 млн користувачів. Хоча насправді порушення ритму будуть лише близько 1% користувачів. А враховуючи популярність девайсів Apple, розумні годинник продадуть більше мільйона.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини самої очікуваної гри The Elder Scrolls VI.

Як повідомляв Знай.uа, компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google.

Знай.uа писав, що найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років.