Представлений минулого тижня iPhone XS ще не поступив в продаж, проте в мережі з'явилося відео з розбиранням даного смартфона. Автори YouTube-каналу FixjeiPhone вивчили новинку і виявили ряд її конструктивних особливостей.

Як виявилося, відокремити дисплей від корпусу стало ще складніше із-за більшої кількості клею. Ймовірно, це обумовлено тим, що iPhone XS отримав захист від води й пилу за стандартом IP68, тоді як його попередник відповідав більш низького класу IP67. Однак, замінити дисплей в домашніх умовах все ще неможливо. Сама компанія Apple заявляє, що смартфон здатний пережити занурення тривалістю 30 хвилин на глибину до 1,5 метрів. Це не означає, що варто перевірити цю заяву, але якщо ви потрапите під сильний дощ - смартфон не постраждає.

Іншим важливим відзнакою iPhone XS від торішньої моделі стала зменшена ємність акумулятора – 2 658 мач проти 2 716 маг. При цьому Apple обіцяє, що новинка працює на 30 хвилин довше. Можливо, це заслуга процесора A12 Bionic, виконаного по 7-нм техпроцесу. Або ж iOS 12, яка навчилася працювати швидше, використовуючи при цьому менше заряду. Крім того, якщо в iPhone X L-подібний акумулятор складався з двох окремих блоків, то iPhone XS це один цілісний компонент. Це спростило збірку і їх створення вцілому. В іншому iPhone XS мало чим відрізняється від торішньої моделі. Нагадаємо, що у продаж iPhone XS і iPhone XS Max надійдуть 21 вересня.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Як повідомляв Знай.uа, Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушники від Apple або Xiaomi.

Знай.uа писав, що Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.